Alacsony kibocsátású rendszerek

Alacsony kibocsátású és AgBB által bevizsgált rendszerek közösségi terekbe

Alacsony kibocsátású padlóbevonat az ügyfél követelményeihez igazodva

A padlóknak nem csak az egyre több nedvességet vagy a nagy terhelést kell kibírniuk, hanem nem jelenthetnek veszélyt a helyiség levegőjére. Hiszen az illékony szerves vegyületek (VOC) kibocsátása terhelheti a teremlevegőt és ezáltal káros lehet az egészségre is. VOC szempontjából bevizsgált komplett termékkínálatunk van, amely megfelel az AgBB (építési termékek egészségre gyakorolt hatását vizsgáló bizottság) szigorú követelményeinek. Független, akkreditált tanúsító intézetek értékelik ki és ellenőrzik évente szúrópróbák alapján a teljes bevonat szerkezetét.

Az AgBB követelményeinek megfelelő rendszereink nem csak a vizes alapú bevonatokon alapulnak. Számtalan poliuretán és epoxigyanta bevonat is rendelkezik általános építésfelügyeleti engedéllyel. Ez a tény már a tervezés folyamán nagyobb mértékű rugalmasságot biztosít. Figyelembe lehet venni a követelményeket, és az építtető a számára legmegfelelőbb rendszert kapja.

Fenntarthatóság – az egyszerű fenntartás, a kevés anyag felhasználása, továbbá a hosszú élettartam jelentősen hozzájárulnak az ipari padló pozitív ökológiai mérlegéhez. Az ipari padlók ezekkel a tulajdonságokkal jelentősen kisebb hatással vannak a környezetükre, mint sok egyéb bevonattípus. A fenntarthatóság tekintetében a felhasználók és a befektetők számára a megfelelő nemzeti és nemzetközi igazolások (pl. DGBN/LEED tanúsítványok) megfelelő biztonságot jelentenek a tervezéshez.

Kétszínű falfestési módszer mértéktartó márványozással poliuretán önterülő bevonattal. Áthidalja a repedéseket, UV-stabil és rugalmas az optikailag kiemelten fontos és egyedi jellegzetességű területekhez.

Alacsony kibocsátású rendszerek

15 terméket találtunk:
 

Nézet

Termékszám 636103

Áttetsző alapozó- és habarcsgyanta

Termékszám 698111

Pigmentált bevonat

Termékszám 680211

Kemény és ellenálló bevonat

Termékszám 667411

Dekorbevonat

Termékszám 142711

Átlátszó alapozó- és habarcsgyanta engedélyköteles rendszerekben

Termékszám 600101

Vizesbázisú, pigmentált alapozó

Termékszám 638101

Vízbázisú, pigmentált, selyemfényű zárórétge

Termékszám 632111

Vizesbázisú, pigmentált kiegyenlítő- és bázisbevonat

Termékszám 122413

Színes alapozó és alapréteg

Termékszám 630510

Termékszám 440525

Tűziszárított kvarchomok

Termékszám 674203

Ásványi beszóróanyag