Men holding meeting©

Szolgáltatás

Többek vagyunk, mint egy lakkgyártó cég – vevőink partnereiként működünk.

A tökéletesen működő szolgáltatásnyújtás titka a rövid döntési folyamatokban, a gyors szállítási időkben és a vevők közelségében rejlik. A kiválóan képzett labormunkatársak és műszaki külszolgálat tagjai mellett, akik az Önök egyéni felületi követelményeihez szükséges megoldások kidolgozását bármikor vállalják, a Remmers Industrielacke különleges közeli kapcsolatot is ápol az ügyfelekkel, közvetlenül a helyben rendelkezésre álló kompetenciacentrumon keresztül.

©

Minden egy fedél alatt

Ipari Lakkok Kompetenciaközpont

A Remmers Ipari Lakkok Kompetenciaközpontunk több, mint egy technológiai központ. A Központ több mint 2.500 m²-en ad otthont mindennapi tevékenységünk három fontos területének: Kutatás-fejlesztés, ügyfélszolgálat és termékprezentáció, valamint oktatási rendezvények és továbbképzés.

További információk

Festőberendezés kompetencia

Új rétegbevonó berendezés bevezetését tervezik? A meglévő rétegbevonó berendezés átszerelését vagy kiépítését tervezik? Lehetőséget keresnek a berendezés optimalizálására? Olyan szállítóra van szükségük, aki helyben nyújt segítséget Önöknek a festőberendezés bevezetésétől az üzembe helyezésig?

Használja sok éves tapasztalatunkat és kompetenciánkat!

Műszaki szolgáltatás

Műszaki külszolgálatunk és labortechnikusaink szívesen adnak tanácsot, hogy megoldást találjanak az Önök felületi követelményeire.


Ezen felül termékkísérő szolgáltatásunk keretében szívesen nyújtunk támogatást Önöknek kérdések esetén vagy ha gyakorlati felhasználási lehetőségekről érdeklődnek az új törvények és előírások kapcsán.


Egyszerűen küldjék el részünkre ajánlatkérésüket!


©