©

A vállalat

Egy fős cégből erős középvállalkozás

A nagyobb tudás nagyobb teljesítményt jelent

A Remmers vállalatcsoport számos különböző piacon aktív. Termékeink az épület-, fa- és padlóvédelemtől egészen az ipari lakkrendszerekig terjednek. Ügyfeleink többek közt iparosok, tervezők, kereskedelmi szervezetek, vagy akár építtetők. Portfóliónk éppúgy felöleli az egyes termékalkalmazást, mint egy építési projekt vagy egy ipari festőberendezés teljes koncepcióját és megvalósítását.

E sokrétű követelményeknek úgy tudunk megfelelni, hogy kompetenciateameket hozunk létre: Tudáscsere és -transzfer együttműködésben a Bernhard Remmers Akadémiával. Teljes körű objektumügyletek a Remmers szakmai tervezőrészlegével. Elemzések és tanúsítások a Bernhard Remmers Analitikai Intézettel. S természetesen termék- és rendszermegoldások a Remmers ernyőmárka alatt.

Business Meeting©

Partnerkapcsolatok egy nemzetközi hálózaton belül

A határok nélküli gondolkodás és cselekvés

Németországból kiindulva az egész világra kiterjedően. Olyan szakmában mozgunk, ahol a piacok egyre globalizálódnak, az ügyfelek és üzleti partnerek egyre inkább nemzetközi irányultságúak, és a termék- és projektkövetelmények már rég nem az országhatárokhoz igazodnak. A Remmers ezt a potenciált korán felfedezte.

Ma már 35%-ot meghaladó, növekvő exportaránnyal Európa több, mint 30 országában dolgozunk. Ügyfeleinket szaktudással, termékmegoldásokkal és szolgáltatásokkal egészen lakhelyükig és munkahelyükig kísérjük.

Értéket teremtünk, értéket óvunk és fenntartjuk azt

A Remmers vállalatcsoportot 1949-ben Bernhard Remmers alapította, s az ma is független, családi vállalkozásként működik. Az építésvegyészeti termékek, fafestékek és lakkok, valamint ipari lakkok gyártási specialistája kereken 1 500 magasan képzett szakemberrel, több, mint 400 problémamegoldó termékrendszerrel, valamint a szakma legfontosabb kompetenciaterületein évtizedes gyakorlattal dolgozik.

Valódi értéktöbbletet kínálunk a nemzeti és nemzetközi partnerekkel együttműködésben. Ha biztonságos rendszerről, kompetens szaktudásról és méretre szabott ügyfélszolgálatról van szó, a Remmers a vezető márka!

A Bernhard Remmers Akadémiát a kézműipar, a Német Műemlék-védelmi Alapítvány és az alapító Bernhard Remmers kezdeményezésére hívták életre. Innovatív, mindig az aktuális szabványokra és irányelvekre irányuló oktatási koncepciókkal, valamint a nyereséges hálózatok kiépítésének egyedi lehetőségével értéktöbblet-szolgáltatást – tudást – kínálunk. Tudáshálózat. A tudás értéket teremt.

Különösen a nagy projekteknél játszanak a megbízható termék- és rendszermegoldások mellett további tényezők is döntő szerepet. Magas képzettségű munkatársaink a Remmers szakmai tervezőrészlegénél az elemzéstől a tanácsadáson és koncepció-alkotáson keresztül egészen a végső megoldásig segítik Önt. Itt magától értetődően figyelembe vesszük az aktuális nemzeti és nemzetközi irányelveket, és egyedileg foglalkozunk az Ön igényeivel.

Egy önálló, akkreditált labortársaság garantálja az abszolút semlegességet az analízisek és tanúsítások végrehajtásánál. A BRIfA analitikai szolgáltatásai és legmodernebb vizsgálati módszerei pl. magábukban foglalják a fa, ásványi alapú építőanyagok, rétegbevonatok, festőanyagok és lakkok területeit. A megbízók is hasonlóan változatos körből, magánügyfelekből, építészekből, feldolgozókból és közintézményekből tevődnek össze.

Az innovatív ötletekből gyakorlati megoldásokat teremtünk

Ahhoz, hogy valóban innovatív és a piacnak megfelelő megoldásokat lehessen kínálni, több mint 80 szakembert foglalkoztatunk a kutatás-fejlesztési osztályainkon. Itt naponta az a feladatunk, hogy a jövőbe mutató, valamint a környezetet és az erőforrásokat kímélő termékrendszereket fejlesszünk ki: Az építmények, épületek és felületek biztonságos és hosszú élettartamú védelme érdekében.

Kompetenciaközpontjaink szintén a legmodernebb gépi és berendezéstechnikával rendelkeznek, és lehetővé teszik a teljes gyártási folyamat szimulációját reális feltételek mellett. A technikum ugyanígy tágas ügyfélfogadó, szerviz- és oktatótermeket foglal magában, ami lehetővé teszi a vevők teljes körű kiszolgálását.

Az építés, helyreállítás és javítás a cég alapításának első napjaitól a Remmers központi kompetenciája. Itt a követelmények és alkalmazási területek nagyon sokrétűek. Maximálisan kiismerjük magunkat a nemzeti és nemzetközi szabványokban, és felhasználjuk évtizedes tapasztalatunkat a kivitelezés értékeinek védelmére és megtartására.

Speciálisan az ipari hasznosítású helyiségekben, valamint az erős igénybevételű felületeknél a padlóburkolat adottsága döntő sikertényező. Mindenekelőtt a munka- és higiéniai biztonság, valamint a hosszú élettartamú eltarthatóság szempontjából nem szabad kompromisszumokat kötni. A Remmers számos védelmi és dekorációs megoldást kínál.

A fa, mint természetes anyag számos ügyfelünk életterében és munkakörnyezetében központi szerepet játszik. A Remmers termékeivel és rendszereivel már a korábbi időkben is azt tűzte ki célul, hogy a beépített fának természetes védelmet adjon. A kiváló minőségű bevonatrendszer formájában ma számos védelmi- és dekoratív megoldást kínálunk.

Ha az építésvegyészeti termékek vezető európai gyártója új kompetenciaterületekkel rendelkezik, és az ipari felülettechnika magas képzettségű szakértőjévé válik, akkor erős kötődés jön létre a jövőre nézve. A pontosan illesztett beállításokat vevőinkkel, magasan képzett applikációs és szárítási szakembereink támogatásával közösen dolgozzuk ki.

Logisztikai koncepciók, melyek már a gyártás során megjelennek

Hogy a minőség gyorsan rendelkezésre álljon

Az erős növekedés és a növekvő vevői igények szempontjából a Remmers az integrált logisztikát a vállalat központi koncepciójává építette ki. Az összes folyamatot a nyersanyag-beszerzéstől a termelésen és raktározáson át egészen a forgalmazásig minden területen optimalizáltuk és egymással összehangoltuk. Az eredmény egy olyan koncepció, mely az egyénileg megrendelt és legyártott termékek szállítását telephelytől függetlenül a legrövidebb idő alatt lehetővé teszi. Az új, integrált logisztikai koncepcióban az összes folyamatot optimalizáltuk és a jövőbeni mennyiségi növekedéshez igazítottuk. A szakmában egyedülálló, 24 órás logisztikai koncepcióval (24 órán belül a megbízás beérkezésétől a kiszállításig) Németországban és néhány szomszédos országban nagyon sikeresek vagyunk. Ezt az előnyt folyamatosan építjük ki európai szinten.

warehouse logistics ©
©

Méretre szabott szervizmegoldások az ügyfél közelében

Emberek kapcsolata az emberekért

Szolgáltatásaink titkát a hatékony döntési folyamatok, a rövid szállítási idők és a vevők közelsége jelenti. Több mint 400 szakmai képviselőjével és alkalmazástechnikusával európai szinten a Remmers rendelkezik a helyben történő szakértő tájékoztatás legsűrűbb hálózatával.

A szerviz-teamek sok éves tapasztalattal és speciálisan a piaci és vevői igényekre szabott képzéssel rendelkeznek. Legyen szó kézműiparosról vagy tervezőről, műszaki vagy objektum-specifikus támogatásról – megbízunk az emberek együttműködésében és a felek egyenlőségén alapuló, hosszú távú partnerkapcsolatokra törekszünk. Eközben teljes körű tanácsadást nyújtunk a termékfelhasználás, koncepciótervezés, törvények és előírások, a technológiai innováció és új designtrendek területén.

Vállalatunk története

Minden egy huzatos garázsban kezdődött. Míg a háború utáni időben egész Németországban az újjáépítés zajlott, Bernhard Remmers megalapította cégét az alsó-szászországi Löningenben. Kezdettől fogva a személyes kapcsolatot kereste a vevőkkel és szállítókkal, időben felismerte a kivitelezésben rejlő problémákat, és cégét lassan, de biztosan egész Európában leányvállalatokkal rendelkező vállalattá építette ki.