©

Remmers ipari lakkok

Kiváló minőségű felületi anyagok a beltéri ipari felületi technológia számára

A Remmers Industrielacke cégről

A Remmers Industrielacke cég több, mint 200 dolgozójával a kiváló minőségű rétegbevonatok felületeinek ipari gyártása terén specialistának számít.

Sokoldalú termékeinkkel védjük és megszépítjük a felületeket. Hagyományosan a fa alapzatokhoz használt lakkokat magában foglaló területen tevékenykedünk, de sikeres bevonó technológiánkat gyorsan kibővítettük az olyan „faközeli” területekkel, mint a forgács- és rostlapok, és ma már egészen más területeket is kiszolgálunk, ilyenek a műanyagok, műanyag-fa-keverékek, vagy akár fém alapzatok felületi kialakítása.

Az 1956-ban Herfordban 3H-Lacke néven alapított vállalat kezdettől fogva a bútor- és konyhaipar piacvezető ügyfelei részére fejlesztett rétegbevonó technológiákat, melyeket világszerte alkalmaznak. 2009 óta a cég része a család által vezetett Remmers vállalatcsoportnak, a cég székhelye Löningen. Az átvételt követően jelentős beruházásokat hajtottak végre, melyek a jövőben is biztosítják a piac és a technológia vezető helyét a releváns piacokon.

2016. november 1-jén történt meg a cégnév módosítása Remmers Industrielacke névre.

Ügyfeleink számára különösen fontos: A Remmers vállalatcsoport decentralizált struktúrája a Remmers Industrielacke számára továbbra is lehetővé teszi, hogy önállóan tevékenykedjen, és az értékesítést, fejlesztést, gyártást és más funkciókat a herfordi telephelyen egymással optimálisan összehangolja.

Vevőink számára termelékenységi előnyöket és innovatív felületeket teszünk lehetővé – mindezt a közepes vállalkozások rugalmasságával, de egy erős csoport részeként kínáljuk.

A Remmers Industrielacke cég változatos termékválasztékot kínál: Központi programunk hagyományosan a lakktechnológia, de standard termékeink mellett egyéni követelményekre méretre szabott speciális megoldásokat is kínálunk. A kiváló termékminőség mellett vevőink emellett az átfogó tanácsadási és szervizszolgáltatásainkból is profitálnak.

Miután hagyományosan a faipar területén tevékenykedünk, megszoktuk a kihívást jelentő alapfelületeket. Ezért képesek vagyunk arra, hogy a legkülönfélébb anyagok tekintetében egyedülálló megoldásokat kínáljunk a design és funkcionalitás területén.

A tökéletesen működő szolgáltatásnyújtás titka a rövid döntési folyamatokban, a gyors szállítási időkben és a vevők közelségében rejlik. A kiválóan képzett labormunkatársak és műszaki külszolgálat tagjai mellett, akik az Önök egyéni felületi követelményeihez szükséges megoldások kidolgozását bármikor vállalják, a Remmers Industrielacke különleges közeli kapcsolatot is ápol az ügyfelekkel, közvetlenül a helyben rendelkezésre álló kompetenciacentrumon keresztül.

Tanúsítás

A Remmers Industrielacke GmbH a DIN EN ISO 9001:2105 szerinti minőségirányítási rendszer alapján tanúsított, hatálya „Bevonatrendszerek fejlesztése, gyártása és értékesítése a bútor-, ajtó-, panel- és padlóipar számára” tanúsításra terjed ki.