• Kitchen wood look©

  Remmers rendszergarancia

 • Elbe Philharmonic Hall Hamburg ©

  RSG – Remmers rendszergarancia

 • Decorative outdoor lights around house ©

  RSG – Remmers rendszergarancia

©

RSG – Remmers rendszergarancia

Remmers rendszergaranciánkat eddig három prémium termékrendszerünkre kínáljuk.

A talajjal érintkező építményszigetelésnél az MB-2K szerünkkel olyan terméket kínálunk, mely új építésű házaknál és régi épület helyreállításánál egyaránt rendkívüli teljesítményt és hosszú élettartamot kínál. További információkat a Szigetelés Remmers rendszergaranciával című fejezetben talál.

A téglahomlokzatok védelméhez és helyreállításához a Remmersnél szintén egy olyan megoldást nyújtunk, amelyre Remmers rendszergaranciát, azaz RSG-garanciát vállalunk. A Funcosil sorozat rendszertermékei megvédik a falazatot, különös tekintettel a gyakran porózus hézagokra. Ezáltal garantáljuk a tartós záporeső elleni szigetelést és a száraz homlokzatot. A termékrendszerről lejjebb görgetve a Homlokzatok Remmers rendszergaranciával című fejezetben talál további információkat .

Harmadik termékrendszerként az Induline Premium Coatings termékekkel a fa nyílászárók kiváló felületi lezárását biztosítjuk. Az Induline termékpalettának köszönhetően a fa nyílászárók hosszabb időre védettek az időjárási viszonyokkal szemben. Így legalább 10 évig nem szükséges helyreállító festés. Ehhez a további információkat lejjebb görgetve az Ablakok Remmers rendszergaranciával című fejezetben talál.

És ami az Ön számára nagy előny: a Remmers rendszergaranciával Ön 10 éves meghosszabbított garanciát kap e termékrendszerek minőségére vonatkozóan, ha tanúsított szakcég végzi a szakszerű alkalmazást.

Mik a Remmers rendszergarancia előnyei?

 • Dokumentált biztonság a meghosszabbított garanciaidő révén
 • A Remmers prémium termékeivel végzett munka
 • A kivitelezők tanúsított szakcégek speciálisan képzett munkatársai
 • A jó minőséget különféle referenciák igazolják