Pair Meadow Nature©

Mennyi [eco] rejlik Önben?

Induline LW-722 [eco] – megújuló alapanyagok alkalmazásával

Erőforrások megóvása a biomassza kiegyensúlyozott alkalmazásának

A Föld erőforrásai korlátozottak, ezért a termékfejlesztés területén a fenntarthatóság témája egyre fontosabbá válik. Ezt a Remmers az új Induline LW-722 [eco] termékénél már az értékteremtő folyamat kezdetén is szem előtt tartja, amihez az anyagmérleg-eljárást hívjuk segítségül, amely egyesíti a vállalat fenntarthatósággal, minőséggel és a piaci körülményeknek megfelelő költségekkel kapcsolatos igényeit.
Ez a következőt jelenti: minél több biomasszával készült kötőanyagot tartalmazó Induline LW-722 [eco] termékre van kereslet és ezáltal minél több ilyen terméket gyártunk, annál több fosszilis alapanyagot helyettesítünk már a gyártási folyamat kezdetén biomasszával – így a mérleg kiegyenlített marad. Ez az elv hasonló a megújuló energiaforrások segítségével termelt elektromos áram használatához. Az ügyfelek azáltal befolyásolják a jövő alakulását, hogy tudatosan a fenntartható termékek mellett döntenek.

20 liter Induline LW-722 [eco] gyártása során a hagyományos lakk gyártásával összehasonlítva kb. 4 liter nyersolaj takarítható meg.
A Remmers az Induline LW-722 [eco] fejlesztésével egy újabb lépést tett a „zöld jövő” felé. A biomasszával készült kötőanyag alkalmazásával nemcsak több fosszilis alapanyag marad a talajban a következő generációk számára, hanem aktívan hozzájárulunk az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez is. Aki az Induline LW-722 [eco] használata mellett dönt, az így nemcsak fa-alu ablakát védi, hanem ugyanolyan mértékben óvja a globális erőforrásokat és a környezetünket is.

©

1000 liter Induline LW-722 [eco] termékkel ugyanannyi CO₂ takarítható meg, mint amennyi egy Moszkva és Párizs közötti repülőúton felszabadul.


Ha hagyományos kötőanyag helyett biomasszával készült kötőanyagot használunk,
akkor 1000 liter Induline LW-722 [eco] termékkel ugyanannyi CO₂e takarítható meg,
mint amennyi egy 2500 km távolságú repülőút során felszabadul.

Ez körülbelül egy Moszkva és Párizs közötti távolságnak felel meg (2488 km).

Induline LW-722 [eco]

Az első környezetkímélő ablakbevonat

Használatra kész a fenntartható építkezéshez

Az Induline LW-722 [eco] kiemelkedő környezetkímélő tulajdonságokkal rendelkezik, amely a termékminőségen felül még a lakókörnyezet egészséges klímájához is hozzájárul. Folyamatban van a németországi RAL UZ 12a szerinti „Kék angyal” ökotanúsítvány megszerzése. Így már semmi állhat a fenntartható építkezés (pl. DgnB) [Deutsche Gesellschaft für nachhaltiges Bauen; Német Környezettudatos Építési Egyesület] során történő felhasználás útjába. Itt megtekintheti a Fenntarthatósági adatlapunkat.

Induline LW-722 [eco]

- Ez a termék biomasszával készített kötőanyagon alapszik.

- A kötőanyag gyártása során a fosszilis alapanyagokat 100%-ban megújuló alapanyagokkal helyettesítettük.

- Jól terül

- Blokkosodásálló (a HO.03 irányelv szerint)

- UV-álló és színtartó

- Csökkenti a fa alapfelület megbarnulását és elsárgulását

- Kellemes tapintású

To the product