Alacsony kibocsátású rendszerek

Alacsony kibocsátású és AgBB által bevizsgált rendszerek közösségi terekbe

Alacsony kibocsátású padlóbevonat az ügyfél követelményeihez igazodva

A padlóknak nem csak az egyre több nedvességet vagy a nagy terhelést kell kibírniuk, hanem nem jelenthetnek veszélyt a helyiség levegőjére. Hiszen az illékony szerves vegyületek (VOC) kibocsátása terhelheti a teremlevegőt és ezáltal káros lehet az egészségre is. VOC szempontjából bevizsgált komplett termékkínálatunk van, amely megfelel az AgBB (építési termékek egészségre gyakorolt hatását vizsgáló bizottság) szigorú követelményeinek. Független, akkreditált tanúsító intézetek értékelik ki és ellenőrzik évente szúrópróbák alapján a teljes bevonat szerkezetét.

Az AgBB követelményeinek megfelelő rendszereink nem csak a vizes alapú bevonatokon alapulnak. Számtalan poliuretán és epoxigyanta bevonat is rendelkezik általános építésfelügyeleti engedéllyel. Ez a tény már a tervezés folyamán nagyobb mértékű rugalmasságot biztosít. Figyelembe lehet venni a követelményeket, és az építtető a számára legmegfelelőbb rendszert kapja.

Fenntarthatóság – az egyszerű fenntartás, a kevés anyag felhasználása, továbbá a hosszú élettartam jelentősen hozzájárulnak az ipari padló pozitív ökológiai mérlegéhez. Az ipari padlók ezekkel a tulajdonságokkal jelentősen kisebb hatással vannak a környezetükre, mint sok egyéb bevonattípus. A fenntarthatóság tekintetében a felhasználók és a befektetők számára a megfelelő nemzeti és nemzetközi igazolások (pl. DGBN/LEED tanúsítványok) megfelelő biztonságot jelentenek a tervezéshez.

Kétszínű falfestési módszer mértéktartó márványozással poliuretán önterülő bevonattal. Áthidalja a repedéseket, UV-stabil és rugalmas az optikailag kiemelten fontos és egyedi jellegzetességű területekhez.

Alacsony kibocsátású rendszerek

14 terméket találtunk:
 

Nézet

Termékszám 1160

Áttetsző alapozó- és habarcsgyanta

Termékszám 6980

Pigmentált bevonat

Termékszám 6800

Kemény és ellenálló bevonat

Termékszám 6674

Dekorbevonat

Termékszám 6001

Vizesbázisú, pigmentált alapozó

Termékszám 6380

Vízbázisú, pigmentált, selyemfényű zárórétge

Termékszám 6320

Vizesbázisú, pigmentált kiegyenlítő- és bázisbevonat

Termékszám 6735

Csúszásgátló, átlátszó felületzáró

Termékszám 1224

Színes alapozó és alapréteg

Termékszám 6301

Termékszám 4405

Termékszám 6742

Ásványi beszóróanyag

Termékszám 6880

Pigmentpaszta

Termékszám 6344

Sárgulásra kevésbé hajlamos, átlátszó epoxigyanta