Penész elleni védelem

Speciális penészgátló rendszerek minden alkalmazási esetre

A lakásban előforduló penészgomba nem csak kellemetlen hanem veszélyezteti az egészséget is. Ezért rendkívül fontos, hogy a penészgombát teljesen megszüntessék! A Remmers speciális penészgátló rendszerei minden területen alkalmazhatók, és nemcsak utólag szüntetik meg a penészgombát, hanem az új penészgomba képződést is meggátolják. A belső tér csupán egyetlen lépéssel máris védett a nedvességgel szemben és emellett hőszigetelt is. A Remmers termékek így járulnak hozzá a helyiséghigiénia hosszantartó javításához – garantáltan!

A Power Protect egy módosított perlitből, egyfajta vulkáni üvegből készült természetes termék, és az igazolhatóan felelősségteljes módon gyártott termékek körébe tartozik. Ezért viseli a „Kék angyal” pecsétet.

A Remmers iQ-Therm 30 egyesíti a kiváló hőszigetelésű, szerves hőszigetelő anyagok előnyeit az ásványi alapú habarcs abszorpciós tulajdonságaival. Az iQ-Therm 30 egy „karcsú”, nedvességszabályozó, és emellett hőszigetelő, s így a leginkább teljesítőképes penészfelújító rendszerünk.

A Remmers penészgátló vakolata 20-50 mm egyrétegű felhordási vastagságokra alkalmas. A megkötött vakolat a vízpárát átereszti, jó kapilláris vezetőképességgel rendelkezik, és gyorsítja a nedves felületek kiszáradását. Alacsony hővezetési mutatója révén hőszigetelő tulajdonságokkal is bír.

A Color SA plus nem csak a penészgomba érintett helyiségek számára kínál jövőbe mutató problémamegoldást. A bevonat ideális minden olyan területre, ahol egészséges és higiénikus helyiségklímát szükséges kialakítani (óvodák, iskolák, idősotthonok és kórházak, többek között találkozóhelyek).

A penészfelújítás előtt mindenkor tisztázni kell a penészfertőzés okait és azokat meg kell szüntetni. A kár esetén foganatosítandó intézkedések lehetnek rövid vagy hosszú távú intézkedések.

Penészgátló-rendszerek

14 terméket találtunk:
 

Nézet

Termékszám 040030

WTA szerinti előszóró habarcs

Termékszám 072505

Vizes, hidrofóbizáló és szilárdító tulajdonságú mélyalapozó

Termékszám 107205

Erős rögzítő hatású ásványi alapozó

Termékszám 388001

E-üvegből készült, polimer műanyaggal bevont erősítőszövet

Termékszám 299005

Oldószer- és lágyítómentes különleges alapozó, a penészgomba-spórák megkötésére

Termékszám 023705

Mosható, oldószer- és lágyítószermentes, ásványi beltéri falfesték

Termékszám 026025

Illesztőhabarcs a Powder Protect [eco] rendszerben

Termékszám 026301

Hőszigetelő lemez a penészesedés környezeti szempontból fenntartható megszüntetéséhez

Termékszám 026401

Ékformájú hőszigetelő lemez a Power Protect [eco] rendszerben

Termékszám 026501

Szigetelő kávaelem a Power Protect [eco]-rendszerben

Termékszám 105020

Kapilláraktív klímaszabályzó vakolat különösen a penészesedés elleni felújításhoz

Termékszám 299720

Penészesedés elleni, felújító, símító finomglett