Subterranean garage with markings©

Rendszerek parkolóházakhoz

Nagy hatékonyságú, sokféleképpen kialakítható felületvédelmi rendszerek

Tartós megoldások minden szinten

A modern parkolóépületekkel szemben követelmény a tartós és hosszú élettartamú üzemelés a sok évtizedes garantált használhatóság és haszon miatt. A mindennapi – például termikus, kémiai és mechanikai – igénybevétel fokozott igénybevételt jelent a parkolóházak parkolóhelyei és útjai számára, elkophatnak és tartósan károsodhatnak. A káros hatást többek között a víz és télen az útszóró sók okozzák. Továbbá az autók kipufogógáza miatt nagymértékben megnő a CO₂-koncentráció. Ha az autók a betonpadlóra hajtanak, rezgések keletkeznek, ami repedéseket okozhat. Ezáltal könnyebben bejuthatnak a felületbe a káros anyagok, és gyorsabb ütemben károsíthatják a betonacélt és a betont.

Ehhez az extrém igénybevételhez kínáljuk bevizsgált és hosszú ideje bevált felületvédelmi rendszereinket. A Remmers cég rendszerei nemcsak az új építésű objektumokban találhatók meg, hanem a helyreállítás és felújítás területén is gyakran alkalmazzák tartós rendszermegoldásainkat a beton tartószerkezet védelméhez. Ez alapján nemcsak a tanúsítvánnyal rendelkező terméket kínáljuk Önnek, hanem a helyreállítási projektjéhez kapcsolódó elemzést és tanácsadást is, hogy az alkalmazandó koncepció minden szinten tartós megoldást nyújtson.

Nemzeti és nemzetközi referenciák igazolják a Remmers felületvédelmi rendszerek hosszú élettartamát.

Kiemelkedő repedésáthidaló tulajdonságokkal rendelkező tömítőbevonatként alkalmazható bevonat védő- és fedőrétegek alá járható és járművel használható felület létrehozásához a Német Vasbeton Bizottság [DAfStb] TL / TP-BEL-B3 előírásai alapján.

Kiemelkedő repedésáthidaló tulajdonságokkal rendelkező tömítőbevonatként alkalmazható bevonat védő- és fedőrétegek alá járható és járművel használható felület létrehozásához a Német Vasbeton Bizottság [DAfStb] TL / TP-BEL-B3 előírásai alapján.

Dinamikus repedésáthidaló tulajdonságokkal rendelkező bevonat járható és járművel használható felület létrehozásához a DIN EN 1504-2 szabvány és a Német Vasbeton Bizottság [DAfStb] előírásai alapján.

Repedésáthidaló tulajdonságokkal rendelkező bevonat járható és járművel használható felület létrehozásához a DIN EN 1504-2 szabvány és a Német Vasbeton Bizottság [DAfStb] előírásai alapján.

Rendszerek parkolóházakhoz

11 terméket találtunk:
 

Nézet

Termékszám 636103

Áttetsző alapozó- és habarcsgyanta

Termékszám 122413

Színes alapozó és alapréteg

Termékszám 618611

Pigmentált hengerelhető bevonat, illetve záróréteg

Termékszám 605169

Szórható vízszigetelés Remmers Deck OS 10 pro rendszerekben

Termékszám 605325

Rugalmas kopóréteg

Termékszám 607625

Pigmentált záróréteg Remmers Deck OS 10 EP pro rendszerben

Termékszám 440625

Termékszám 605530

Pigmentált felületzáró az OS 11-rendszerhez

Termékszám 605631

Rugalmas úsztató-, tömítő és koptatóréteg Remmers Deck OS rendszerekben

Termékszám 682626

Úsztató-, tömítő és koptatóréteg Remmers Deck OS rendszerekben

Termékszám 606211

Oldószertartalmú tapadáskönnyítő