©

Csúszásgátló rendszerek

Lépésálló felületi szerkezet – a simától egészen a strukturáltig

Biztos munkahelyi "alapok"

A Remmers padlóburkolatok oldószermentesek, és megkötés után nem veszélyesek fiziológiai szempontból. Független intézetek tesztelték és igazolták a padlóburkolatok alkalmasságát hézagmentes bevonatok készítésére az élelmiszeripar és a parkolóépítés területén. A rendszerek kiváló mechanikai és jó kémiai ellenállóképességgel rendelkeznek.

A speciális epoxigyanta kötőanyagok és a testre szabott kötőanyagok kombinációjának segítségével a különböző alkalmazási területekhez illeszkedő gazdaságos rendszerek hozhatók létre. Rugalmas és egyben biztonságos – A Remmers Crete PU-beton a vízzel higított poliol emulzió és egy polimer MDI-ből álló poliuretán kötőanyag tökéletes kombinációja. Ezáltal a padló termikusan, kémiailag és mechanikailag kiemelkedően ellenállóvá válik.

A Remmers termékpalettája – a „dekoratív, mégis csúszásgátló” követelményeknek megfelelve – az egyedülálló védőbevonataival ott is számtalan lehetőséget kínál, ahol nem olyan nagy mértékű a mechanikai igénybevétel.

Ezeknek és számtalan egyéb tulajdonságnak köszönhetően évtizedek óta bizonyítanak a termékein és rendszereink a padlóburkolatokként történő használat során az olyan iparágakban, ahol a csúszásgátlás és az egyszerű tisztíthatóság egyszerre fontos követelmény.

A forró folyadékok általi termikus igénybevételt sok műgyanta bevonat nem bírja. A Remmers Crete BL 120 alaprétegként alkalmazva opcionálisan kvarchomok szórással egy rendszerben max. 110 °C-ig hőmérsékletálló. Ez a szerkezet továbbá a szükséges csúszásgátlást is teljesíti.

A forró folyadékok általi termikus igénybevételt sok műgyanta bevonat nem bírja.
A Remmers Crete BL 120 alaprétegként alkalmazva opcionálisan kvarchomok szórással és felületzáró bevonattal együtt egy rendszerben max. 120 °C-ig hőmérsékletálló. Ez a szerkezet továbbá a szükséges csúszásgátlást is teljesíti.

Kis görgőkön szállított nehéz terhek: ez fokozott igénybevételt jelent minden padló számára. A Remmers Crete RT 130 terméket a nagy igényű alkalmazási területekhez fejlesztettük ki. Kibírja a nagy ütközéseket és ütéseket, és akár rövid idejű 130 °C-os hőmérsékleten is tökéletesen teljesít. A simítható burkolat akár meredekebb lejtőkön is biztonságosan alkalmazható.

Csúszásgátló rendszerek

13 terméket találtunk:
 

Nézet

Termékszám 636103

Áttetsző alapozó- és habarcsgyanta

Termékszám 090506

Átlátszó, univerzálisan alkalmazható epoxigyanta

Termékszám 363301

Átlátszó, selyemfényű felületzáró

Termékszám 363104

Átlátszó, csúszásgátló, selyemmatt záróbevonat

Termékszám 363204

Átlátszó, csúszásgátló, selyemfényű záróbevonat

Termékszám 618611

Pigmentált hengerelhető bevonat, illetve záróréteg

Termékszám 665025

Színezett kvarchomok

Termékszám 127725

Termékszám 440525

Tűziszárított kvarchomok

Termékszám 440625

Termékszám 664725

Speciális kemény anyag

Termékszám 664825