©

Padlóvédelem

Az ipari vagy akár magáncélú felhasználáshoz egyaránt alkalmazható professzionális és hosszú élettartamú padlóbevonat-rendszerek

Igazán szerteágazóak az ipari padlókkal szemben támasztott követelmények – pl. az autóipar és a gépgyártás területén. Ezeken a területeken gyakran a mechanikus terhelhetőséggel kapcsolatos követelmény áll az első helyen. Ezt kiegészíti a gyors és gazdaságos ipari padlóbevonat igénye.

A parkolóházak és mélygarázsok számtalan változatát ismerjük. A spektrum a családi házak kisebb mélygarázsaitól kezdve egészen a repülőterek és a bevásárlóközpontok óriási, összefüggő parkolóházaiig terjed.

A biztonság és az egyéni egészségvédelem biztosításához a munkahelyeken és a munkavégzésre szolgáló területeken a padlók felületét csúszásgátló és lépésálló módon kell elkészíteni. A csúszásveszélyt okozó szerek, pl. az olaj, víz és a por, nagy kockázatot jelentenek a munkafolyamatban részt vevő személyek számára. A Remmers minden helyzethez megfelelő felületi profilt kínál – a simától kezdve egészen a strukturált felületekig.

Sok iparágban követelmény az ipari padló vezetőképessége. Az ilyen speciális padlóbevonatok óvják meg az elektromos készülékeket és alkatrészeket az elektromos üzemzavarok hatásaitól és a szikraképződés hatását ellensúlyozzák. Ezek segítségével a Remmers tökéletes kiindulópontot kínál a feszültségmentes munkavégzéshez ezeken a kiemelkedően érzékeny alkalmazási területeken.

A padlóknak nem csak az egyre több nedvességet, hanem a nagy terhelést is ki kell bírniuk. A Remmers vízzel emulgeált epoxigyantái, amelyeket évtizedek óta sikeresen alkalmaznak a padlók bevonatolásához a talajjal érintkező területeken, ökológiai és ökonómiai szempontból is megoldást nyújtanak a problémára.

A Remmers a közösségi terekhez az alacsony kibocsátású és az AgBB [építési termékek egészségre gyakorolt hatását vizsgáló bizottság] által bevizsgált rendszerek tekintetében számtalan megoldást kínál. A független cégek engedélyei és a természeti erőforrásokkal történő felelős bánásmóddal kapcsolatos számtalan további besorolás – pl. DGNB és LEED – azt jelzik, hogy a Remmers filozófiájában a „fenntarthatóság” nem csupán egy üres frázis, hanem mi valóban ennek szellemében cselekszünk!

A modern mezőgazdaság műszakilag professzionálisan és költségorientáltan működik. Ehhez olyan termékekre van szükség, amelyek tartós védelmet nyújtanak a munkahelyeken, raktárakban és az átrakodási helyeken. Legyen szó akár sertés-, szarvasmarha vagy szárnyastelepről, gabonatermesztésről, tej- vagy bioenergia termelésről: minden területhez megvan az optimális megoldásunk az Ön számára. Biztosan és biztonságosan!

Bevonatrendszerek – minden padlóhoz megtaláljuk a tökéletes megoldást

A meglévő alapfelület alapos elemzése után lehet kiválasztani és kivitelezni a megfelelő bevonatrendszert. A bevonatváltozatok az egyszerű védőbevonatoktól kezdve a szórt mintájú burkolatokig és a vezetőképes rendszerekig mindent felölelnek. Bizonyos speciális részletek – pl. a lábazatok lezárása – tekintetében a felépített rendszereknek különleges követelményeknek kell megfelelniük.

©

A védőbevonatok védelmet nyújtanak az enyhén vagy maximum közepesen igénybe vett talajokon, és maximum 0,5 mm-es rétegvastagságukkal kedvező áru lehetőséget kínálnak.

Tulajdonságok:

 • Megbízható védelem (pl. a gyenge savaktól)
 • Követi az alapfelület szerkezetét
 • Kedvező árú

Alkalmazás:

 • Enyhén vagy közepesen igénybe vett padlók
 • Gyártó- és raktárterület

©

Az önterülő bevonatok ki tudják egyenlíteni az alapfelület kisebb egyenetlenségeit. Az anyag egyenletesen oszlik el és folyik szét, így sima felület keletkezik. A réteget maximum 3,0 mm-es rétegvastagsággal kell felhordani. A rendszer adottságaitól függően előfordulhat, hogy rögzítő bevágásokat kell készíteni a Műszaki adatlapban található információk alapján.

Tulajdonságok:

 • Önterülő
 • Pigmentált
 • Mechanikailag és kémiailag közepes mértékben terhelhető
 • Kiegyenlíti a kisebb érdességmélységeket

Alkalmazás:

 • Olyan területek, ahol nem használnak csúszásveszélyt okozó szereket, és a lépésállóság követelmény
 • Dinamikus terhelésnek kitett területek

©

A szórt mintájú burkolat egy folyóképes alaprétegből áll, amelyre a felületet teljesen beborítva rászórják a szórható anyagot (pl. kvarchomok vagy keményszemcse). Kikeményedés után eltávolítják a fennmaradó, nem megkötött szórható anyagot, és egy felületzáró bevonatot hordanak fel. A rétegvastagság 1,5 és 9,0 mm közötti lehet. A rendszer adottságaitól függően előfordulhat, hogy rögzítő bevágásokat kell készíteni a Műszaki adatlapban található információk alapján.

Tulajdonságok:

 • Nagyfokú mechanikai, termikus terhelhetőség a rendszertől függően
 • Csúszásgátló, biztonságos felület
 • Egyedileg beállítható tulajdonságok

Alkalmazás:

 • Tartósan nedves területek
 • Fémfeldolgozás
 • Élelmiszeripar

©

A habarcs burkolat kötőanyag aránya a legkisebb és finoman beállított töltőanyag szemcseeloszlási görbével rendelkezik. A habarcskeverék simítható és vakolókanállal glettelhető. A rétegvastagság minimum 4,0 mm. A rendszer adottságaitól függően előfordulhat, hogy rögzítő bevágásokat kell készíteni a Műszaki adatlapban található információk alapján.

Tulajdonságok:

 • Mechanikusan kiemelkedő mértékben terhelhető
 • Kiegyenlíti a nagyobb egyenetlenségeket
 • Csúszásgátló
 • Lejtős részeken is alkalmazható

Alkalmazás:

 • Olyan területeken, ahol csúszásgátlásra van szükség
 • Olyan területeken, ahol a kiszorítás szempontja nem követelmény

Padlóbevonatok

55 terméket találtunk:
 

Nézet

Termékszám 127725

Termékszám 440725

Termékszám 440525

Termékszám 440625

Termékszám 606601

Termékszám 129583

Termékszám 292005

Környezetbarát, vízzel hígítható, színes bevonat

Termékszám 292905

Termékszám 627183

Termékszám 627825

Termékszám 665125

Színezett kvarchomok

Termékszám 664725

Termékszám 664825

Termékszám 622710

Termékszám 697511

Vezetőképes bevonat

Termékszám 090506

Átlátszó, univerzálisan alkalmazható epoxigyanta

Termékszám 600101

Vizesbázisú, pigmentált alapozó

Termékszám 637106

Vizes alapú pigmentált matt fedőbevonat