Steel rolls©

Padlóvédelem

Az ipari vagy akár magáncélú felhasználáshoz egyaránt alkalmazható professzionális és hosszú élettartamú padlóbevonat-rendszerek

Igazán szerteágazóak az ipari padlókkal szemben támasztott követelmények – pl. az autóipar és a gépgyártás területén. Ezeken a területeken gyakran a mechanikus terhelhetőséggel kapcsolatos követelmény áll az első helyen. Ezt kiegészíti a gyors és gazdaságos ipari padlóbevonat igénye.

A parkolóházak és mélygarázsok számtalan változatát ismerjük. A spektrum a családi házak kisebb mélygarázsaitól kezdve egészen a repülőterek és a bevásárlóközpontok óriási, összefüggő parkolóházaiig terjed.

A biztonság és az egyéni egészségvédelem biztosításához a munkahelyeken és a munkavégzésre szolgáló területeken a padlók felületét csúszásgátló és lépésálló módon kell elkészíteni. A csúszásveszélyt okozó szerek, pl. az olaj, víz és a por, nagy kockázatot jelentenek a munkafolyamatban részt vevő személyek számára. A Remmers minden helyzethez megfelelő felületi profilt kínál – a simától kezdve egészen a strukturált felületekig.

Sok iparágban követelmény az ipari padló vezetőképessége. Az ilyen speciális padlóbevonatok óvják meg az elektromos készülékeket és alkatrészeket az elektromos üzemzavarok hatásaitól és a szikraképződés hatását ellensúlyozzák. Ezek segítségével a Remmers tökéletes kiindulópontot kínál a feszültségmentes munkavégzéshez ezeken a kiemelkedően érzékeny alkalmazási területeken.

A padlóknak nem csak az egyre több nedvességet, hanem a nagy terhelést is ki kell bírniuk. A Remmers vízzel emulgeált epoxigyantái, amelyeket évtizedek óta sikeresen alkalmaznak a padlók bevonatolásához a talajjal érintkező területeken, ökológiai és ökonómiai szempontból is megoldást nyújtanak a problémára.

A Remmers a közösségi terekhez az alacsony kibocsátású és az AgBB [építési termékek egészségre gyakorolt hatását vizsgáló bizottság] által bevizsgált rendszerek tekintetében számtalan megoldást kínál. A független cégek engedélyei és a természeti erőforrásokkal történő felelős bánásmóddal kapcsolatos számtalan további besorolás – pl. DGNB és LEED – azt jelzik, hogy a Remmers filozófiájában a „fenntarthatóság” nem csupán egy üres frázis, hanem mi valóban ennek szellemében cselekszünk!

A modern mezőgazdaság műszakilag professzionálisan és költségorientáltan működik. Ehhez olyan termékekre van szükség, amelyek tartós védelmet nyújtanak a munkahelyeken, raktárakban és az átrakodási helyeken. Legyen szó akár sertés-, szarvasmarha vagy szárnyastelepről, gabonatermesztésről, tej- vagy bioenergia termelésről: minden területhez megvan az optimális megoldásunk az Ön számára. Biztosan és biztonságosan!

Bevonatrendszerek – minden padlóhoz megtaláljuk a tökéletes megoldást

A meglévő alapfelület alapos elemzése után lehet kiválasztani és kivitelezni a megfelelő bevonatrendszert. A bevonatváltozatok az egyszerű védőbevonatoktól kezdve a szórt mintájú burkolatokig és a vezetőképes rendszerekig mindent felölelnek. Bizonyos speciális részletek – pl. a lábazatok lezárása – tekintetében a felépített rendszereknek különleges követelményeknek kell megfelelniük.

©

A védőbevonatok védelmet nyújtanak az enyhén vagy maximum közepesen igénybe vett talajokon, és maximum 0,5 mm-es rétegvastagságukkal kedvező áru lehetőséget kínálnak.

Tulajdonságok:

 • Megbízható védelem (pl. a gyenge savaktól)
 • Követi az alapfelület szerkezetét
 • Kedvező árú

Alkalmazás:

 • Enyhén vagy közepesen igénybe vett padlók
 • Gyártó- és raktárterület

©

Az önterülő bevonatok ki tudják egyenlíteni az alapfelület kisebb egyenetlenségeit. Az anyag egyenletesen oszlik el és folyik szét, így sima felület keletkezik. A réteget maximum 3,0 mm-es rétegvastagsággal kell felhordani. A rendszer adottságaitól függően előfordulhat, hogy rögzítő bevágásokat kell készíteni a Műszaki adatlapban található információk alapján.

Tulajdonságok:

 • Önterülő
 • Pigmentált
 • Mechanikailag és kémiailag közepes mértékben terhelhető
 • Kiegyenlíti a kisebb érdességmélységeket

Alkalmazás:

 • Olyan területek, ahol nem használnak csúszásveszélyt okozó szereket, és a lépésállóság követelmény
 • Dinamikus terhelésnek kitett területek

©

A szórt mintájú burkolat egy folyóképes alaprétegből áll, amelyre a felületet teljesen beborítva rászórják a szórható anyagot (pl. kvarchomok vagy keményszemcse). Kikeményedés után eltávolítják a fennmaradó, nem megkötött szórható anyagot, és egy felületzáró bevonatot hordanak fel. A rétegvastagság 1,5 és 9,0 mm közötti lehet. A rendszer adottságaitól függően előfordulhat, hogy rögzítő bevágásokat kell készíteni a Műszaki adatlapban található információk alapján.

Tulajdonságok:

 • Nagyfokú mechanikai, termikus terhelhetőség a rendszertől függően
 • Csúszásgátló, biztonságos felület
 • Egyedileg beállítható tulajdonságok

Alkalmazás:

 • Tartósan nedves területek
 • Fémfeldolgozás
 • Élelmiszeripar

©

A habarcs burkolat kötőanyag aránya a legkisebb és finoman beállított töltőanyag szemcseeloszlási görbével rendelkezik. A habarcskeverék simítható és vakolókanállal glettelhető. A rétegvastagság minimum 4,0 mm. A rendszer adottságaitól függően előfordulhat, hogy rögzítő bevágásokat kell készíteni a Műszaki adatlapban található információk alapján.

Tulajdonságok:

 • Mechanikusan kiemelkedő mértékben terhelhető
 • Kiegyenlíti a nagyobb egyenetlenségeket
 • Csúszásgátló
 • Lejtős részeken is alkalmazható

Alkalmazás:

 • Olyan területeken, ahol csúszásgátlásra van szükség
 • Olyan területeken, ahol a kiszorítás szempontja nem követelmény

Padlóbevonatok

59 terméket találtunk:
 

Nézet

Termékszám 127725

Termékszám 440625

Termékszám 440725

Termékszám 606601

Termékszám 4500776005

Vizesbázisú, selyemfényű kétkomponensű epoxi bevonat

Termékszám 4500776405

Tapadásfokozó padlóbevonatokhoz Rendszertermék a 2K Epoxy Floor és a PU Garázsfesték termékekhez

Termékszám 129583

Termékszám 292005

Környezetbarát, vízzel hígítható, színes bevonat

Termékszám 292905

Termékszám 627183

Termékszám 627825

Termékszám 4500776583

Polimer granulátum