Exhibition stand Remmers©
Tárgy: {0}

2020-as újdonságok a Remmerstől

hétfő, 06.07.2020

Kétévente rendezik Nürnbergben a Fensterbau Frontale kiállítást, mely az európai nyílászárógyártás legnagyobb seregszemléje. A rendezvényen felvonulnak a legismertebb nyílászárógyártók, az alapanyag beszállítók és gépgyártók is. A Remmers évek óta az állandó kiállítók közé tartozik. Erre a rendezvényre tartogatjuk a legújabb termékeink, szolgáltatásaink premierjét.

A 2020. márciusra tervezett rendezvényt a koronavírus járvány miatt több ízben is elhalasztották, így a Remmers sem tudta új fejlesztéseit bemutatni. Annak érdekében, hogy újdonságaink ne porosodjanak a fiókban, ebben a rövid cikkben szeretnénk ízelítőt adni az elmúlt évi fejlesztésekről.

Aki követi cégünk életútját, az pontosan tudja, hogy felületkezelő anyag gyártóként mindig törekszünk európai léptékben iránymutatók lenni, ezért a lakossági szortimentekben már jól ismert 2az1-ben vagy 3az1-ben terméktípusokat sikerült becsempészni az ablakgyártás világába is. Az INDULINE DW-631 egy „egytermékes” nyílászáró bevonatrendszer. Használata a közüzemi beruházások ár-érték arányának egyensúlyban tartására alkalmas, minőségi kompromisszumok nélkül. Egy termékkel tudjuk elvégezni az alapozást, a köztes- és a fedőbevonat létrehozását. Kiváló a töltőképessége, az izoláló hatása és a fedőképessége. Felhordható Dynflow és Airless/airmix technológiával is.

INDULINE NW-740/05 termékünk matt felületével és natúreffekt hatásával, már évekkel ezelőtt rabul ejtette a tervezői társadalmat. A termék legújabb fejlesztésének köszönhetően megjelentek a Grey-Protect színárnyalatok is. Az alapszínek a természetes úton szürkült faanyagok patináját és ezüstös csillogását adják vissza, melyből létezik fémadalékos kivitel is.

Ha a nyílászárók esetében megoldott ez a szürkült hatás, akkor illik ezt a hatást egy faborítással ellátott homlokzaton is elérni. Erre ajánljuk szintén új INDULINE LW-717 Grey-Protect termékünket, mely szürkülést elősegítő hatásának köszönhetően átmenet nélkül biztosítja évek múltán a felületkezelt felület átmenetét a természetes szürkült fafelületig. Használatával a NW-740/05 terméknél ismertetett színvilágban tudjuk a nem mérettartó faszerkezeteket is felületkezelni.

A kiállítás egyik fő újdonságának szántuk az INDULINE GLF-925-Glasleistenfüller üvegezőléc tömítőanyag bemutatását. A termék segítségével légtömörré tudjuk tenni az üvegezés alatti üvegfalcot, úgy, hogy az üvegező szilikonok helyett egy a peremtömítő ragasztókkal színben és összetételben kompatibilis megoldást biztosítunk. A tömítő anyag rugalmassága 100%-os légtömörséget és párazárást tud biztosítani úgy, hogy üvegcsere esetén a tömítőanyag eltávolítása nem jelent nagy nehézséget.

Az építőipari termékeink közül az egyik sikertermékünk is debütált a nyílászáró gyártásban. Mindenki számára ismeretes a bejárati és erkélyajtók betonaljzathoz történő vízszigetelésének problémája. Rémképek sokasága ugrik be a lemezes szigetelések ráégetéséről az alsó toktoldóra vagy küszöbelemre. Erre a problémára kínáljuk megoldásként a MB 2K bitumenes kenhető vízszigetelő anyagunkat. Nagy előnye a könnyű kezelhetőség, a kiváló tapadóképessége - aljzattól függetlenül - és az átdolgozhatósága. Felhordhatjuk fára, betonra, téglára és műanyagra is egyaránt. Kompatibilis a csemperagasztóval, a lábazati- és a nemesvakolattal.

Idén nyáron az újdonságok mellett megújult a magyarországi honlapunk is (www.remmers.hu), mely teljes egészében egyenértékű, mint megjelenésben, mint tartalomban a német honlapéval. Pontos tájékoztatást kaphatnak az ügyfeleink a termékekről, azok felhasználhatóságáról és biztonságos kezeléséről. Minden gyorsan és egyszerűen elérhető és letölthető magyar nyelven is.