©

Belső terek tisztítása

Arte Mundit tisztítópaszta – kenhető- és szórható természetes gumi a vízmentes tisztításhoz

A belső terek tisztításához mind a mai napig az EDTA márkájú termékösszeállítások használata az egyetlen észszerű és kedvező árú megoldás. A belső terek tisztításában a felületre tapadt por eltávolításához a lehúzható filmrétegek bevezetése számít fejlesztésnek. Az FTB-Remmers által kifejlesztett termék, az Arte Mundit® egy speciálisan kialakított természetes latex-diszperzión alapul.

Követelmény Belső terek tisztítása

Rendszerint egyik manapság elterjedt tisztítórendszert sem alkalmazzák a belső terek tisztítására, mivel vagy túl sok vizet kell hozzájuk használni, vagy túl sok por képződik a használatukkor. Csak a lézeres tisztítás lenne megfelelő, az azonban túl drága a nagy felületek rutinszerű tisztításához.

Az egyedi latex diszperzión alapuló Arte Mundit-Peel-Off paszták kitöltik ezt a rést. Ezek a természetes alapú termékek 1%-nál kevesebb vizet tartalmaznak. Ez a mennyiség felhordás után gyorsan elpárolog a falon. Az Arte Mundit a tisztítandó felületen szennyeződést megkötő rugalmas filmréteggé polimerizálódik. A filmrétegben meg vannak kötve a tisztításért felelős aktív összetevők, amelyek a filmréteg lehúzásakor a felületi szennyeződésekkel együtt eltávolíthatók.

Az Arte Mundit előnyei

  • Önműködő, mélyhatású tisztítás
  • Szagtalan
  • Oldószermentes, környezetkímélő
  • Pormentes tisztítás víz hozzáadása nélkül, így nincs elszíneződés és sóképződés
  • Komplexképző adalékkal, beállítható az alapfelülethez
  • Nincsenek speciális ártalmatlanítási előírások

Alkalmazkodik az alapfelülethez és a szennyeződés típusához

Több típusú Arte Mundit termék kapható. Az alapfelülettől és a szennyeződéstől függően próbafelület meghatározása után lehet kiválasztani közülük a megfelelőt. A Remmers Arte Mundit alapvetően bármilyen anyagú alapfelületen alkalmazható a falon, mennyezeten és a talajon (stukkó, terméskő, márvány, beton, tégla, vakolat, gipsz, polírozott felületű fa és szintetikus anyagok).

Belső terek tisztítása

3 terméket találtunk:
 

Nézet

Termékszám 22202083

Oldószermentes, filmképző peel off paszta por, korom és egyéb szennyeződések vízmentes eltávolításához

Termékszám 22203083

Oldószermentes, filmképző peel-off paszta por, korom és egyéb szennyeződések vízmentes eltávolítására

Termékszám 066101

Ásványi felületek kibocsátásmentes tisztítására szolgáló tisztítószer