Kőkiegészítés

Remmers Restauriermörtel restaurálóhabarcs-rendszer – kőkiegészítés és reprodukálás

A Remmers restaurálóhabarcs-rendszert kifejezetten az ásványi alapú építőanyagok kiegészítésére, illetve pótlására fejlesztettük ki.

Számtalan alkalmazási terület

A Remmers restaurálóhabarcs-rendszert kifejezetten az ásványi alapú építőanyagok kiegészítésére, illetve pótlására fejlesztettük ki.

Mivel az ásványi alapú építőanyagok összetétele (szerkezet, pórustér, szín, szemcseméret stb.) nagyon különböző, és a helyettesítő habarcsot hosszú távra tervezett intézkedésként megfelelően kell az alapfelülethez igazítani, a Remmers alkalmazkodóképes termékek széles palettáját kínálja, amelyek számtalan alkalmazási területen megállják a helyüket. A strukturált felépítés lehetővé teszi, hogy a tervezők és a felhasználók kiválaszthassák az optimálisan illeszkedő restaurálóhabarcsot.

  • Minden cement tartalmú restaurálóhabarcs esetében két szilárdsági szint közül lehet választani.
  • Valamennyi restaurálóhabarcs három szemcseméretben kapható az optikai szempontból történő legkiválóbb illeszkedéshez.

Kötőanyagok

A Remmers Restauriermörtel restaurálóhabarcsokhoz kizárólag minőségileg ellenőrzött, kiváló minőségű alapanyagokat használunk fel. A kötőanyag rendszerint több alapanyagból – különböző cementekből és mésztípusokból - áll. Bizonyos tulajdonságok megfelelő beállításához diszperziós adalékokat alkalmazunk. Ez különösen igaz a Remmers Restauriermörtel SK restaurálóhabarcsra, amely „szinte nullára kifuttatva” felhordható.

Alapozóhabarcsok

Mélyebb hiányos részek esetében ajánlatos kifejezetten erre a célra tervezett „alapozóhabarcsokkal” felépíteni a vázszerkezetet. A kialakítás során gondoskodni kell arról, hogy a szilárdság belülről kifelé haladva kiegyensúlyozottan csökkenjen.


Ehhez rendelkezésre áll a kifejezetten a restaurálóhabarcshoz tervezett Grundiermörtel alapozóhabarcs. A Remmers Grundiermörtel „weich” puha alapozóhabarcs sómegkötő tulajdonságokkal is rendelkezik.

Kőkiegészítés

6 terméket találtunk:
 

Nézet

Termékszám 064305

Ásványi kőpótlóhabarcs mélyebb hibák feltöltésére

Termékszám 076915

Ásványi kőpótló habarcs

Termékszám 059715

Ásványi kőkiegészítő habarcs Nullára kihúzható

Termékszám 058515

Cementmentes ásványi kőpotlóhabarcs

Termékszám 058805

Önthető, ásványi kőkiegészítő habarcs

Termékszám 063815

Ásványi kőpótlóhabarcs mélyebb hibák feltöltésére