Kőkiegészítés

Remmers Restauriermörtel restaurálóhabarcs-rendszer – kőkiegészítés és reprodukálás

A Remmers restaurálóhabarcs-rendszert kifejezetten az ásványi alapú építőanyagok kiegészítésére, illetve pótlására fejlesztettük ki.

Számtalan alkalmazási terület

A Remmers restaurálóhabarcs-rendszert kifejezetten az ásványi alapú építőanyagok kiegészítésére, illetve pótlására fejlesztettük ki.

Mivel az ásványi alapú építőanyagok összetétele (szerkezet, pórustér, szín, szemcseméret stb.) nagyon különböző, és a helyettesítő habarcsot hosszú távra tervezett intézkedésként megfelelően kell az alapfelülethez igazítani, a Remmers alkalmazkodóképes termékek széles palettáját kínálja, amelyek számtalan alkalmazási területen megállják a helyüket. A strukturált felépítés lehetővé teszi, hogy a tervezők és a felhasználók kiválaszthassák az optimálisan illeszkedő restaurálóhabarcsot.

  • Minden cement tartalmú restaurálóhabarcs esetében két szilárdsági szint közül lehet választani.
  • Valamennyi restaurálóhabarcs három szemcseméretben kapható az optikai szempontból történő legkiválóbb illeszkedéshez.

Kötőanyagok

A Remmers Restauriermörtel restaurálóhabarcsokhoz kizárólag minőségileg ellenőrzött, kiváló minőségű alapanyagokat használunk fel. A kötőanyag rendszerint több alapanyagból – különböző cementekből és mésztípusokból - áll. Bizonyos tulajdonságok megfelelő beállításához diszperziós adalékokat alkalmazunk. Ez különösen igaz a Remmers Restauriermörtel SK restaurálóhabarcsra, amely „szinte nullára kifuttatva” felhordható.

Alapozóhabarcsok

Mélyebb hiányos részek esetében ajánlatos kifejezetten erre a célra tervezett „alapozóhabarcsokkal” felépíteni a vázszerkezetet. A kialakítás során gondoskodni kell arról, hogy a szilárdság belülről kifelé haladva kiegyensúlyozottan csökkenjen.


Ehhez rendelkezésre áll a kifejezetten a restaurálóhabarcshoz tervezett Grundiermörtel alapozóhabarcs. A Remmers Grundiermörtel „weich” puha alapozóhabarcs sómegkötő tulajdonságokkal is rendelkezik.

Kőkiegészítés

4 terméket találtunk:
 

Nézet

Termékszám 064305

Ásványi kőpótlóhabarcs mélyebb hibák feltöltésére

Termékszám 059815

Ásványi kőkiegészítő habarcs Nullára kihúzható

Termékszám 058805

Önthető, ásványi kőkiegészítő habarcs

Termékszám 063810

Ásványi kőpótlóhabarcs mélyebb hibák feltöltésére