Fugázás

A kőhöz igazított fugák

A fugák az építményben különböző feladatokat látnak el, épp ezért mindig az adott igényeknek megfelelően a legkülönbözőbb tulajdonságokkal kell rendelkezniük.

Ez nemcsak az optikai, hanem a fizikai, mechanikai és mindenekelőtt a nedvességtechnikai tulajdonságaikra is vonatkozik.

Az intakt fugahálózat alapkövetelmény a csapóeső ellen szigetelt homlokzathoz. A behatoló nedvesség miatt a fagy fokozott igénybevételt jelent és a hőszigetelés mértéke is csökken – mindkét veszélyt el kell hárítani az adott építmény állagához igazítva. A Remmers Fugenmörtel fugázóhabarcsok a kötőanyagrendszerek, szemcseméretek és szilárdság értékek széles spektrumát ölelik fel, továbbá a színeket és a kapillaritást megfékező tulajdonságokat illetően is széles választási lehetőséget nyújtanak. Így egyedileg választhatók ki egy adott individuális alkalmazási területnek, bizonyos adottságoknak és a speciális követelményeknek megfelelően.

Fugázás

8 terméket találtunk:
 

Nézet

Termékszám 106525

Mész-cement felújító fugahabarcs

Termékszám 102325

Trassz-mész-cement fugázóhabarcs

Termékszám 104625

Zementfreier Fugenmörtel

Termékszám 035003

Termékszám 057325

Objektumra specifikusan receptúrázott fugázó habarcs

Termékszám 056706

Gyorsan kötő románcenthabarcs

Termékszám 056405

Románcement alapú símító és finom vakolat

Termékszám 054335

Alapkeverék ("szárazra-oltott", cementmentes homok-mész habarcs) műemléki habarcs és vakolat készítésére a helyi adalékanyagok hozzáadásával