Fugázás

A kőhöz igazított fugák

A fugák az építményben különböző feladatokat látnak el, épp ezért mindig az adott igényeknek megfelelően a legkülönbözőbb tulajdonságokkal kell rendelkezniük.

Ez nemcsak az optikai, hanem a fizikai, mechanikai és mindenekelőtt a nedvességtechnikai tulajdonságaikra is vonatkozik.

Az intakt fugahálózat alapkövetelmény a csapóeső ellen szigetelt homlokzathoz. A behatoló nedvesség miatt a fagy fokozott igénybevételt jelent és a hőszigetelés mértéke is csökken – mindkét veszélyt el kell hárítani az adott építmény állagához igazítva. A Remmers Fugenmörtel fugázóhabarcsok a kötőanyagrendszerek, szemcseméretek és szilárdság értékek széles spektrumát ölelik fel, továbbá a színeket és a kapillaritást megfékező tulajdonságokat illetően is széles választási lehetőséget nyújtanak. Így egyedileg választhatók ki egy adott individuális alkalmazási területnek, bizonyos adottságoknak és a speciális követelményeknek megfelelően.

Fugázás

6 terméket találtunk:
 

Nézet

Termékszám 106525

Mész-cement felújító fugahabarcs

Termékszám 102225

Trassz-mész-cement fugázóhabarcs

Termékszám 104625

Cementmentes fugakitöltő habarcs

Termékszám 057325

Objektumspecifikus receptúrájú fugázó habarcs

Termékszám 056405

Románcement alapú símító és finom vakolat

Termékszám 054335

Alapkeverék ("szárazra-oltott", cementmentes homok-mész habarcs) műemléki habarcs és vakolat készítésére a helyi adalékanyagok hozzáadásával