©

Mechanikus tisztítás

Mikrofinomságú és szenzitív tisztítás minden alapfelülethez

A Remmers „Rotec” örvénysugaras eljárása az úgynevezett „Jos” eljárás konzekvens továbbfejlesztése: a tisztítás hatékonysága megegyező, viszont a fúvókák kopását jelentősen csökkentettük.

A rotec örvénysugaras eljárás

A rotec örvénysugaras eljárással a permetanyagot és szükség esetén a vizet egy speciális „turbina” forgatja. Amikor a levegőből, vízből és permetanyagból álló forgatott keverék az építőanyag felületével érintkezik, a mozgás tangenciálisan súrolóhatást eredményez. A permetezett részecskék csúsznak a felületen, nem „tárják fel” azt. Így a szennyeződés lehordása maximális kímélő módon – azaz fokozatosan – történik, a tisztítási fokozata és intenzitása szabadon választható.

Tipikus alapfelületek a terméskő, a vakolat, a tégla és a beton. Eltávolíthatók a felületen letapadt szennyeződések, de a szennyeződéskérgek, a bevonatok és a falfirkák is. Ez az eljárás éppúgy alkalmazható a történelmi szempontból értékes felületeken, mint a „normál” homlokzatokon.

Ez a rotec kímélő homokfúvásos eljáráshoz tartozó alkatrész használható száraz, nyirkos, továbbá nedves tisztításhoz. A tisztítás fokozata és intenzitása a szennyeződés mértékéhez igazítható. A rotec 25 l-es kímélő szemcseszóró készüléke egy lehetséges rendszertermék.

A rotec üvegszemcse szóróanyag egy speciálisan a rotec tisztítóeljáráshoz kifejlesztett, kímélő szemcseszórást lehetővé tevő granulátum. Szinte minden alapfelülethez alkalmazható, továbbá az érzékeny és értékes restaurálandó területekhez.

Mechanikus tisztítás

3 terméket találtunk:
 

Nézet

Termékszám 526501

Termékszám 524302

Termékszám 528025

Rotec granulátumok, amelyek nem veszélyesek a szilikózisra