©

Tisztítás

...mert a kosz nem óv

A szennyeződéskéreg nem esztétikus látvány, és védelmet sem nyújt a homlokzat számára. A szennyeződésekből kialakult réteg a nagy belső felülete alapján kiváló abszorber a nedvesség és a káros anyagok számára, amelyek rendszerint reakcióba lépnek a kéreg alsó részén, és a kéreg alatt eleinte nem látható károkat okoznak.

A savas kémhatású tisztítószerek hatáselve alapvetően mindig ugyanaz: a savas összetevő áthatol a szennyeződéskérgen vagy mögé hatol, és annak felbomlását okozza. A tenzidek lehetővé teszik a felület megnedvesítését, magukba zárják a szennyeződéseket és lehetővé teszik azok lemosását. A Remmers BFA terméke más hatáselv alapján működik, és igazán meggyőző az egyszerű használatának köszönhetően. Valamennyi biológiai eredetű szennyeződés eltávolítására és az új káros anyagok megtelepedésének megelőzésére szolgál.

A Remmers „Rotec” örvénysugaras eljárása az úgynevezett „Jos” eljárás konzekvens továbbfejlesztése: a tisztítás hatékonysága megegyező, viszont a fúvókák kopását jelentősen csökkentettük.

Tisztítás

10 terméket találtunk:
 

Nézet

Termékszám 526501

Termékszám 067505

Savas tisztítószer

Termékszám 067201

Savas tisztítószer

Termékszám 067105

Tenzidoldat szennyeződés, szennykéreg, por, olaj- & zsírlerakodás eltávolítására

Termékszám 066601

Tisztító paszta városi szennyeződések eltávolítására

Termékszám 136801

Festéklemaró & graffiti eltávolító

Termékszám 067603

Speciális tisztítószer a zöld elszíneződések eltávolítására teraszról, kövezetről és falazatról

Termékszám 067305

Baktericid, fungicid és algicid hatású kombinált termék, bezöldült és bezöldülésre hajlamos építőanyagok tisztítására ás alapozására

Termékszám 524302

Termékszám 528025

Rotec granulátumok, amelyek nem veszélyesek a szilikózisra