©

Homlokzat

Egyedi prémium rendszer minden homlokzathoz

Úgy tartják, hogy a homlokzat a ház arca. A homlokzat – bár valóban meghatározó az építménydizájn és az építmény összhatása szempontjából – mindenek előtt azonban ugyanolyan sokféle és egyedi is, mint az emberi arc. És ugyanolyan egyedi gondozást és védelmet is igényel. A legtöbb esetben nem elegendő a felület kikozmetikázása, hanem mélyre ható, pontosan az adott problémára kidolgozott védelemre van szükség, amely tartós és fenntartható, mint az „ifjúság forrása”.

Úgy tartják, hogy a homlokzat a ház arca. A homlokzat – bár valóban meghatározó az építménydizájn és az építmény összhatása szempontjából – mindenek előtt azonban ugyanolyan sokféle és egyedi is, mint az emberi arc. És ugyanolyan előrelátó és egyedi gondozást és védelmet is igényel. A legtöbb esetben nem elegendő a felület kikozmetikázása, hanem mélyre ható, pontosan az adott homlokzatra kidolgozott védelemre van szükség, amely tartósan és fenntarthatóan hat, mint az „ifjúság forrása”.

Téglahomlokzatok úgy is megóvhatók, ha bevonjuk őket többrétegű szigetelőrendszerrel. Ez így egyszerű, de egyszerűen nem a mi műfajunk. A Remmers immár több mint fél évszázada fejleszti a tökéletesített eljárását a téglahomlokzatok javításához, megóvásához és védelméhez.

©

RSG-homlokzatok – Remmers rendszergaranciával

A téglahomlokzatok védelméhez és helyreállításához a Remmersnél egy olyan megoldást nyújtunk, amelyre Remmers rendszergaranciát, azaz RSG-garanciát vállalunk. A Funcosil sorozat rendszertermékei megvédik a falazatot, különös tekintettel a gyakran porózus hézagokra. Ezáltal garantáljuk a tartós záporeső elleni szigetelést és a száraz homlokzatot. A termékrendszerről az RSG-homlokzatok részben talál további információkat.

További információk

Homlokzatvédelem és helyreállítás

63 terméket találtunk:
 

Nézet

Termékszám 526501

Termékszám 022001

Vizesbázisú polimerdiszperziós alapú habarcsjavító

Termékszám 210005

Folyékony védőszer-koncentrátum a könnyező házigomba ellen falazatban

Termékszám 040030

WTA szerinti előszóró habarcs

Termékszám 040120

WTA szerinti sótároló, pórusos alapvakolat nedvesség és só által terhelt falazatokra alkalmazott javítóvakolat-rendszerhez

Termékszám 040825

Ásványi finomvakolat

Termékszám 067505

Savas tisztítószer

Termékszám 067201

Savas tisztítószer

Termékszám 067105

Tenzidoldat szennyeződés, szennykéreg, por, olaj- & zsírlerakodás eltávolítására

Termékszám 066601

Tisztító paszta városi szennyeződések eltávolítására

Termékszám 136801

Festéklemaró & graffiti eltávolító