Tűzvédelmi rendszerek fához

Ellenőrzött biztonság hosszú távú hatással

Fával építkezik? Hát persze!

A fa, mint építőanyag: Kedvelt, de éghető!
A fa, mint szerves építőanyag egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Nem csak természetessége, hanem meleg hatása és kényelme is pozitívan hat a közérzetre. Emellett kiváló statikai, mechanikus és építésfizikai tulajdonságokkal rendelkezik. Még ha a fát építőanyagként másként dolgozzák is fel, mégsem különbözik a szokásos tűzifától – éghető!

A megoldás: A Remmers tűzvédelmi rendszerei
Az alkalmazás a fokozott tűzvédelem-technikai követelményekkel rendelkező területeken ennek megfelelően korlátozott. A Remmers faanyaghoz készült tűzvédelmi rendszerei erre pragmatikus megoldást kínálnak annak érdekében, hogy különösen a tűzvédelemmel szembeni fokozott követelmények tekintetében minden egyes faanyagra vonatkozóan megfelelő döntést lehessen hozni. Tűzvédelmi rendszereink ellenőrzése a vonatkozó nemzeti és nemzetközi szabványok szerint megtörtént, s azok rendelkeznek általános építésfelügyeleti engedéllyel.

A Remmers faanyagokhoz készült tűzvédelmi rendszerek tűz esetén a füst és tűz terjedése ellen hatnak annak érdekében, hogy pl. a gyülekezőhelyeken emberek és állatok mentését, valamint a hatásos oltási munkákat lehetővé tegyék.

1. A kezelt fát láng éri – a tűzvédő anyag felhabosodik

2. Miután láng éri, azonnal kialszik

3. A hab alatt a fa teljesen ép marad

Tűzvédelmi rendszerek fához

5 terméket találtunk:
 

Nézet

Termékszám 215725

Vizesbázisú, bevonatot képző, színtelen égéskésleltető szer

Termékszám 215506

Oldószerbázisú, színtelen, matt védőlakk

Termékszám 216025

Vízben oldódó, bórmentes tűzvédőszer fa impregnálásához

Termékszám 266420

Vizesbázisú, fedőképes, egyedényes bevonatrendszer beltéri és kültéri faanyagokhoz - a DIN EN 13501-1 szabvány szerint tűzállóságra tesztelve

Termékszám 266820

Vizesbázisú, lazúros, egyedényes bevonatrendszer beltéri és kültéri faanyagokhoz - a DIN EN 13501-1 szabvány szerint tűzállóságra tesztelve