Tűzvédelmi rendszerek fához

Ellenőrzött biztonság hosszú távú hatással

Fával építkezik? Hát persze!

A fa, mint építőanyag: Kedvelt, de éghető!
A fa, mint szerves építőanyag egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Nem csak természetessége, hanem meleg hatása és kényelme is pozitívan hat a közérzetre. Emellett kiváló statikai, mechanikus és építésfizikai tulajdonságokkal rendelkezik. Még ha a fát építőanyagként másként dolgozzák is fel, mégsem különbözik a szokásos tűzifától – éghető!

A megoldás: A Remmers tűzvédelmi rendszerei
Az alkalmazás a fokozott tűzvédelem-technikai követelményekkel rendelkező területeken ennek megfelelően korlátozott. A Remmers faanyaghoz készült tűzvédelmi rendszerei erre pragmatikus megoldást kínálnak annak érdekében, hogy különösen a tűzvédelemmel szembeni fokozott követelmények tekintetében minden egyes faanyagra vonatkozóan megfelelő döntést lehessen hozni. Tűzvédelmi rendszereink ellenőrzése a vonatkozó nemzeti és nemzetközi szabványok szerint megtörtént, s azok rendelkeznek általános építésfelügyeleti engedéllyel.

A Remmers faanyagokhoz készült tűzvédelmi rendszerek tűz esetén a füst és tűz terjedése ellen hatnak annak érdekében, hogy pl. a gyülekezőhelyeken emberek és állatok mentését, valamint a hatásos oltási munkákat lehetővé tegyék.

1. A kezelt fát láng éri – a tűzvédő anyag felhabosodik

2. Miután láng éri, azonnal kialszik

3. A hab alatt a fa teljesen ép marad

Tűzvédelmi rendszerek fához

5 terméket találtunk:
 

Nézet

Termékszám 215725

Vizesbázisú, bevonatot képző, színtelen égéskésleltető szer

Termékszám 215506

Oldószerbázisú, színtelen, matt védőlakk

Termékszám 266420

Termékszám 266820

Vizesbázisú, lazúros egyedényes bevonatrendszer beltéri és kültéri faanyagokhoz - a DIN EN 13501-1 szabvány szerint tűzállóságra tesztelve

Termékszám 216025

Vízben oldódó, bórmentes tűzvédőszer fa impregnálásához