©

Nyílászáró bevonatrendszerek

Induline Premium-Coatings

Az Induline impregnálószerek nélkülözhetetlen védelmet nyújtanak a fafelületet elszínező-, ill. a korhasztó gombák ellen, valamint szükség esetén a rovarfertőzésekkel szembe, beleértve a termeszeket is. Ezen felül megóvják a fafelületet, védik a faablakok legérzékenyebb területeit. Hiszen a hosszú élettartalmú faablakok titka a védelem.

Az Induline alapozók feladata az alapfelület és a következő bevonatréteg közti megfelelő tapadás biztosítása. Voltaképpen ez az előfeltétele az időtálló felületeknek. Az Induline alapozókkal emellett megmértékben meghatározzák a végleges színt, valamint a fa fajtájától függően további feladatokat is ellátnak.

Iparilag az Induline köztes bevonatok felvitele locsoló- vagy dynflow eljárással történik és ezáltal válik a festési folyamat gazdaságossá. Ezek a bevonatok megvédik továbbá a faelemeket a felszívódó nedvességtől. Az Induline köztes bevonatok kiemelkedően jó töltőképességű csúcsminőségű termékeink, amelyeket szakipari felhasználásra, bejárati ajtókra és problémás fa felületekre ajánlunk.

Az Induline záró bevonatok felelnek elsősorban a bevonati rendszereink extrém hosszú felújítási időciklusáért. A termékek minősége nagyban függ a kötőanyag mennyiségétől és minőségétől, így ez döntően befolyásolja a teljes felület élettartamát.

Különösen világos fából készült faszerkezetek esetében egyre nagyobb az igény arra, hogy megőrizzük azok természetes, natúr megjelenését. A vízbázisú Induline NW-740/05 natúr hatású vastaglazúrral, a fa-alu ablakok, fa ablakok, télikertek és a fa bejárati ajtók természetes szépsége emelhető ki.

A fa és alumínium kombinációja különlegessé teszi a nyílászárókat. Amennyiben a felületet nem éri közvetlen időjárási hatás, akkor a nemes lakberendezési tárgyakhoz hasonló felület érhető el, amelyet egy teljesen átlátszó optikai hatás és kellemes tapintás jellemez. Akár lazúr vagy olaj bevonat: a fa nyújtotta természetes tapintás és vizuális élmény minden esetben garantált.

A fa bejárati ajtók sok mindent elárulnak a házról és a homlokzat optikai egységének kialakításakor fontos építészeti elemet jelentenek. A felületét azonban jelentősen igénybe veszik a mindennapi mechanikai hatások. A Remmers magas minőségű 1 komponensű záróbevonatai ebből a szempontból új normákat teremtenek.

Bevonatok ablakra & faelemkre

52 terméket találtunk:
  Minden szűrőt használunk

Nézet

Termékszám 721001

Vizes bázisú, kiválóan terülő vastaglazúr ablakra, ajtóra és egyéb értékes faszerkezetre

Termékszám 720001

Vizesbázisú fedőfesték ablakra, ajtóra és egyéb mérettartó faszerkezetre

Termékszám 737812

Univerzális tömítő szilikon alkoxi-szilán térhálósítóval

Termékszám 773201

Akril tömítő speciális segédanyagokkal, lágyítószermentes

Termékszám 792005

Vizesbázisú, természetes hatású lakk közvetlenül vagy közvetve időjárásnak kitett mérettartó faszerkezetekre

Termékszám 791805

Vízesbázisú, fedős, izoláló alap- és köztes bevonat szórással történő felhordáshoz

Termékszám 796005

Vizes bázisú, lazúros köztes és záróbevonat szórással történő felhordáshoz

Termékszám 4500274501

Ápolókészlet lakkozott és lazúrozott faablakokhoz

Termékszám 4500274601

Ápolókészlet lakkozott és lazúrozott fa bejárati ajtókhoz

Termékszám 163320

Vízesbázisú, átlátszó izoláló-töltő mártókádban és locsolóberendezéssel történő felhordáshoz

Termékszám 163605

Vízesbázisú, áttetsző, izoláló töltőanyag szórásos eljáráshoz

Termékszám 097801

Termékszám 176405

Vizesbázisú, fedős, köztes és záróbevonat bejárati ajtókra, fokozott karc- és kézkrém-állósággal

Termékszám 176805

Vizesbázisú, lazúros köztes és záróbevonat elsősorban elektrosztatikus szórással történő felhordáshoz

Termékszám 172503

Vizesbázisú, fedős köztes és záróbevonat szórással történő felhordáshoz

Termékszám 182701

Javítókészlet ecsetelhető adalékkal nyílászáró-bevonatrendszerekhez

Termékszám 249820

Vizesbázisú, fehér alapozó fedőfestett felületkezeléshez, felületi védelemmel

©

Beratung bei der Konzipierung neuer Lackiertechniken

Kundennaher Service in allen Disziplinen

Dank unserer langjährigen Erfahrung wissen wir: Durch kompetente Beratung und gemeinsamer Lösungsfindung gelangt man am Ende ans Ziel. Gerade im Bereich der Oberflächenbehandlung oder Applikationstechnik ist die Qualifikation und Kompetenz
der Berater entscheidend. Deshalb unterstützen Sie unsere erfahrenen Experten bei der Auswahl von Produkten, Gerätschaften und der Anordnung der benötigten Produktionsabläufe.

Beratung bei der Konzipierung neuer Lackiertechniken
Sie planen den Bereich Oberflächenbehandlung oder Applikationstechnik in Ihrem Betrieb neu zu gestalten oder umzustrukturieren? Gerne unterstützen wir Sie bei der Auswahl der Gerätschaften und der Anordnung der Produktionsabläufe durch die Beratung unserer Anwendungstechniker. Wir vertreiben natürlich selber keine Anlagen – haben aber europaweit Kontakte zu den führenden Anlagenherstellern. Unsere Anwendungstechniker sind so in der Lage wertvolle Informationen zu Ihrer Planung bzw. Investitionsentscheidung beizusteuern:

  • Sie vermeiden teure Fehlinvestitionen und sind in der Lage Ihre Abläufe effektiv und kostenminimierend zu planen!
  • Was hat sich in der Vergangenheit bei anderen Kunden bewährt – was nicht?
  • Welche Anlagen harmonieren besonders gut mit den Induline Premium-Coatings?
  • Gibt es vor der eigentlichen Investitionsentscheidung Möglichkeiten eine vergleichbare Anlagentechnik im Remmers Kompetenzzentrum, bei einem Remmers Kunden oder gemeinsam beim Anlagenhersteller zu besichtigen?