©

Nyílászáró bevonatrendszerek

Induline Premium-Coatings

Az Induline impregnálószerek nélkülözhetetlen védelmet nyújtanak a fafelületet elszínező-, ill. a korhasztó gombák ellen, valamint szükség esetén a rovarfertőzésekkel szembe, beleértve a termeszeket is. Ezen felül megóvják a fafelületet, védik a faablakok legérzékenyebb területeit. Hiszen a hosszú élettartalmú faablakok titka a védelem.

Az Induline alapozók feladata az alapfelület és a következő bevonatréteg közti megfelelő tapadás biztosítása. Voltaképpen ez az előfeltétele az időtálló felületeknek. Az Induline alapozókkal emellett megmértékben meghatározzák a végleges színt, valamint a fa fajtájától függően további feladatokat is ellátnak.

Iparilag az Induline köztes bevonatok felvitele locsoló- vagy dynflow eljárással történik és ezáltal válik a festési folyamat gazdaságossá. Ezek a bevonatok megvédik továbbá a faelemeket a felszívódó nedvességtől. Az Induline köztes bevonatok kiemelkedően jó töltőképességű csúcsminőségű termékeink, amelyeket szakipari felhasználásra, bejárati ajtókra és problémás fa felületekre ajánlunk.

Az Induline záró bevonatok felelnek elsősorban a bevonati rendszereink extrém hosszú felújítási időciklusáért. A termékek minősége nagyban függ a kötőanyag mennyiségétől és minőségétől, így ez döntően befolyásolja a teljes felület élettartamát.

Különösen világos fából készült faszerkezetek esetében egyre nagyobb az igény arra, hogy megőrizzük azok természetes, natúr megjelenését. A vízbázisú Induline NW-740/05 natúr hatású vastaglazúrral, a fa-alu ablakok, fa ablakok, télikertek és a fa bejárati ajtók természetes szépsége emelhető ki.

A fa és alumínium kombinációja különlegessé teszi a nyílászárókat. Amennyiben a felületet nem éri közvetlen időjárási hatás, akkor a nemes lakberendezési tárgyakhoz hasonló felület érhető el, amelyet egy teljesen átlátszó optikai hatás és kellemes tapintás jellemez. Akár lazúr vagy olaj bevonat: a fa nyújtotta természetes tapintás és vizuális élmény minden esetben garantált.

A fa bejárati ajtók sok mindent elárulnak a házról és a homlokzat optikai egységének kialakításakor fontos építészeti elemet jelentenek. A felületét azonban jelentősen igénybe veszik a mindennapi mechanikai hatások. A Remmers magas minőségű 1 komponensű záróbevonatai ebből a szempontból új normákat teremtenek.

Bevonatok ablakra & faelemkre

52 terméket találtunk:
  Minden szűrőt használunk

Nézet

Termékszám 3996

Vízbázisú, átlátszó köztes és záróbevonat fából és alumíniumból készült szerkezetekhez

Termékszám 3941

Vizesbázisú, színtelen, köztes és záróbevonat bejárati ajtókra, fokozott karc- és kézkrém-állósággal

Termékszám 3900

Vízbázisú, fedős izoláló-töltő szórással történő felhordáshoz

Termékszám 3902

Vizesbázisú, metálhatású lakk szórással történő felhordáshoz

Termékszám 2491

Vizesbázisú, fehér alapozókoncentrátum felületi védelemmel

Termékszám 3098

Vizesbázisú, fehér izoláló-alapozó fedőfestett felületkezeléshez, szórással történő felhordáshoz

Termékszám 2682

Oldószerbázisú, lazúros köztes és záróbevonat szórással történő felhordáshoz

Termékszám 3070

Vizesbázisú fedőfesték, alkalmazható köztes- és záróbevonatként szórással

Termékszám 2498

Vizesbázisú, fehér alapozó fedőfestett felületkezeléshez, felületi védelemmel

Termékszám 3056

Vizesbázisú, fedős köztes és záróbevonat szórással történő felhordáshoz

Termékszám 2610

Termékszám 2746

Ápolókészlet lakkozott és lazúrozott fa bejárati ajtókhoz

Termékszám 2660

Termékszám 2745

Ápolókészlet lakkozott és lazúrozott faablakokhoz

Termékszám 3868

Kiváló hatású tisztítószer munkaeszközökhöz

Termékszám 3495

Elasztikus nedvesség elleni védelem faajtók és -ablakok illesztési fugáihoz

Termékszám 5105

Vizesbázisú, tompamatt, átlátszó bevonat fa-alu ablakokhoz és más szerkezeti elemekhez

Termékszám 5100

Erőforráskímélő, vizesbázisú, átlátszó köztes- és záróbevonat fa-alumínium szerkezetekre

©

Beratung bei der Konzipierung neuer Lackiertechniken

Kundennaher Service in allen Disziplinen

Dank unserer langjährigen Erfahrung wissen wir: Durch kompetente Beratung und gemeinsamer Lösungsfindung gelangt man am Ende ans Ziel. Gerade im Bereich der Oberflächenbehandlung oder Applikationstechnik ist die Qualifikation und Kompetenz
der Berater entscheidend. Deshalb unterstützen Sie unsere erfahrenen Experten bei der Auswahl von Produkten, Gerätschaften und der Anordnung der benötigten Produktionsabläufe.

Beratung bei der Konzipierung neuer Lackiertechniken
Sie planen den Bereich Oberflächenbehandlung oder Applikationstechnik in Ihrem Betrieb neu zu gestalten oder umzustrukturieren? Gerne unterstützen wir Sie bei der Auswahl der Gerätschaften und der Anordnung der Produktionsabläufe durch die Beratung unserer Anwendungstechniker. Wir vertreiben natürlich selber keine Anlagen – haben aber europaweit Kontakte zu den führenden Anlagenherstellern. Unsere Anwendungstechniker sind so in der Lage wertvolle Informationen zu Ihrer Planung bzw. Investitionsentscheidung beizusteuern:

  • Sie vermeiden teure Fehlinvestitionen und sind in der Lage Ihre Abläufe effektiv und kostenminimierend zu planen!
  • Was hat sich in der Vergangenheit bei anderen Kunden bewährt – was nicht?
  • Welche Anlagen harmonieren besonders gut mit den Induline Premium-Coatings?
  • Gibt es vor der eigentlichen Investitionsentscheidung Möglichkeiten eine vergleichbare Anlagentechnik im Remmers Kompetenzzentrum, bei einem Remmers Kunden oder gemeinsam beim Anlagenhersteller zu besichtigen?