Lazúrok, olajok, fedőfestékek

Prémium minőségű szinte minden alkalmazáshoz

A kültéri és beltéri fa felületkezelő anyagok egy részét képezik a Remmers széles termékválasztékának. Ezen belül minden terméket, valamint termékrendszert már eredetileg is a fa felületkezelésére fejlesztettek ki, így professzionális igényeket elégítenek ki, mind a kényelmes felhasználás, mind tartósság szempontjából.

A Remmers 3 az 1-ben lazúrok, favédelmet nyújtó impregnálószert, alapozót, és lazúrt tartalmaznak egy termékben. A felhasználó számára mindez kevesebb anyagot jelent, nevezetesen csak egyet – kevesebb festési költséget, alacsonyabb m2-enkénti anyagköltséget és ezt ugyanakkor bevizsgált és tanúsított favédelem mellett.

Különösen értékes faanyagokat, például kerti bútorokat, ajtókat és ablakokat időjárásálló fedőfestékkel tudjuk a leghatékonyabban megvédeni. A fa és egyéb alapfelület fedőbevonására, kültéren és beltéren egyaránt, csaknem korlátlan lehetőségben áll rendelkezésre.

A természetes anyagoknak, különösen a beltéri használat során van fontos szerepük. Kiváltképpen a Remmers [eco]-termékek rendelkeznek számos elismert védjeggyel. Így dokumentálják, hogy a felületkezelés többek között rendkívül alacsony káros anyag kibocsátású, valamint biztonságos mind az ember, mind a környezet számára.

Ebben a kategóriában találhatóak a kiegészítő termékeink, amelyek általánosan felhasználhatóak vagy sok termékünkkel együtt alkalmazhatóak. A speciális termékeink és tartozékaink egy még tartósabb eredményről gondoskodnak.

©

Középpontban az alacsony kibocsátás és a megújuló erőforrások

Mennyi [eco] rejlik Benned?

Mennyi [eco] rejlik Benned? A Remmers [eco] márka kívül-belül egyet jelent az erőforrásokkal, az emberekkel és a természettel való felelősségteljes bánásmóddal. Az [eco] védjeggyel ellátott termékek ismét megtalálhatók a Remmers teljes termékkínálatában, előállításuk során mindvégig törekedtünk a csökkentett VOC-tartalomra, az alacsony károsanyag-kibocsátásra és a megújuló erőforrások nagyarányú felhasználására.

A Remmers [eco] a modern, előremutató és fenntartható kereskedelem védjegye, amely a termékek és a gyártás, a beszerzés és a vásárlás, a kutatás-fejlesztés, valamint a logisztika és az értékesítés vállalati ágazataiban egyaránt megjelenik.

További információk

Szakértelem

Széles körű ismeretekkel és naprakész szaktudással rendelkezünk a faanyagok és az azokat károsító természeti hatások területén. A faanyagok víz elleni tartós védelme. Kérje szaktanácsadóink segítségét, szakértelmünk szolgálja az Ön javát is!

További információk

©

Hitelesített biztonság

Megkülönböztető jelzések, amelyek termékeink minőségét garantálják

Az ember és a természet felelősségteljes kapcsolata kulcsfontosságú a Remmers számára. Ezért helyezünk nagy hangsúlyt arra, hogy a termékeink megfeleljenek a tanúsítványokat nyújtó neves intézmények magas követelményeinek. A legmagasabb minőséget nyújtjuk – ez független testületek által vizsgált és bizonyított tény. Mi nem csak állítjuk, hogy a termékeink és az [eco]-termékeink bevizsgáltak, hanem ezt többféle, független tanúsítvánnyal is bizonyítjuk. Ez különböztet meg bennünket más beszállítóktól. Erre ígéretet teszünk!

Számos Remmers termék rendelkezik DIN EN 71-3 tanúsítvánnyal – amely szerint megfelel a játékok veszélyes anyagtartalmára vonatkozó, a gyermekjátékszerek biztonságáról szóló EU irányelv (2009/48/EK) által támasztott kritériumoknak.

A termékeink a legmagasabb minőségről, magas fokú precízióról tanúskodnak, amelyek 100%-ban saját fejlesztéseink. Ezért rendelkeznek a „Made in Germany” címmel.

A Remmers számos termék megoldása teljes mértékben megfelel az AGBB (építési termékek egészségre gyakorolt hatását vizsgáló bizottság) építési termékek kibocsátására vonatkozó követelményeinek.

Azok a Remmers [eco]-termékek, amelyek felhasználásuk következtében közvetlen kapcsolatba kerülhetnek élelmiszerekkel, megfelelnek az élelmiszer biztonsági előírásoknak és az élelmiszerekkel történő érintkezés szempontjából egészségügyileg ártalmatlanok.

Az ilyen jelölésű Remmers [eco]-termékek nem tartalmaznak állati eredetű alapanyagokat.

Lazúrok, olajok, fedőfestékek

37 terméket találtunk:
 

Nézet

Termékszám 4500271401

Krémállagú favédő alapozó tűlefelű faanyagokra

Termékszám 4500225001

Oldószerbázisú, prémium favédő lazúr kifejezett nedvesség elleni védelemmel szabadtéri faanyagokra

Termékszám 4500225701

Oldószerbázisú, prémium minőségű, dekoratív kültéri vékonylazúr

Termékszám 4500223401

Dekoratív, oldószerbázisú félvastag lazúr magas UV-védelemmel, univerzálisan felhasználható kültéri faszerkezetekre

Termékszám 4500264501

Oldószerbázisú ápolóolaj fából készült teraszburkolatokra és kerti bútorokra

Termékszám 208701

Oldószerbázisú impregnálóolaj WPC, Resysta és bambusz teraszburkolatokra, kerítésre és egyéb szerkezetekre

Termékszám 150401

Vizesbázisú, speciális alapozófesték az időjárásnak kitett, beszürkült faanyagok felújítására

Termékszám 4500767001

Hosszú élettartamú, extra matt lazúr kifejezett UV-védelemmel kül- és beltéri faanyagokra

Termékszám 4500240001

Természetes gyanta- és lenolajbázisú viaszlazúr

Termékszám 201505

Természetes barna, kátrányolajmentes kültéri fafesték

Termékszám 4500769001

Megújuló nyersanyagokból készült, vízben emulgeált olaj teraszokra és kerti bútorokra

Termékszám 4500264003

Speciális mélytisztítószer az időjárási hatások által igénybe vett, dekorbevonattal ellátott kültéri faszerkezetekhez

Weitere Informationen

Ganzheitliches Sortiment für die beste Holzpflege
Remmers hat sein gesamtes und langjährig bewährtes Holzanstrichsortiment auf den Prüfstand gestellt. Das Ergebnis ist ein umfassendes Angebot an neuen und überarbeiteten Produkten für nahezu jedes Anwendungsgebiet. So sind die besten Qualitäten der Premiummarke Remmers in einem ganzheitlichen Sortiment vereint.

Individuell auf Kundenanforderungen ausgerichtet
Remmers Kunden suchen häufig nicht nach einem konkreten Produkt, sondern nach einer Problemlösung. Um diesem Anspruch gerecht zu werden, haben wir unsere Produktkategorien überarbeitet und dabei teilweise ganz neu definiert. Hier sind die relevanten Produkte, Gebindegrößen und Farbtöne kundengerecht zusammengestellt.