©

Rendszerek parkolóházakhoz

Nagy hatékonyságú, sokféleképpen kialakítható felületvédelmi rendszerek

Tartós megoldások minden szinten

A modern parkolóépületekkel szemben követelmény a tartós és hosszú élettartamú üzemelés a sok évtizedes garantált használhatóság és haszon miatt. A mindennapi – például termikus, kémiai és mechanikai – igénybevétel fokozott igénybevételt jelent a parkolóházak parkolóhelyei és útjai számára, elkophatnak és tartósan károsodhatnak. A káros hatást többek között a víz és télen az útszóró sók okozzák. Továbbá az autók kipufogógáza miatt nagymértékben megnő a CO₂-koncentráció. Ha az autók a betonpadlóra hajtanak, rezgések keletkeznek, ami repedéseket okozhat. Ezáltal könnyebben bejuthatnak a felületbe a káros anyagok, és gyorsabb ütemben károsíthatják a betonacélt és a betont.

Ehhez az extrém igénybevételhez kínáljuk bevizsgált és hosszú ideje bevált felületvédelmi rendszereinket. A Remmers cég rendszerei nemcsak az új építésű objektumokban találhatók meg, hanem a helyreállítás és felújítás területén is gyakran alkalmazzák tartós rendszermegoldásainkat a beton tartószerkezet védelméhez. Ez alapján nemcsak a tanúsítvánnyal rendelkező terméket kínáljuk Önnek, hanem a helyreállítási projektjéhez kapcsolódó elemzést és tanácsadást is, hogy az alkalmazandó koncepció minden szinten tartós megoldást nyújtson.

Nemzeti és nemzetközi referenciák igazolják a Remmers felületvédelmi rendszerek hosszú élettartamát.

Kiemelkedő repedésáthidaló tulajdonságokkal rendelkező tömítőbevonatként alkalmazható bevonat védő- és fedőrétegek alá járható és járművel használható felület létrehozásához a Német Vasbeton Bizottság [DAfStb] TL / TP-BEL-B3 előírásai alapján.

Kiemelkedő repedésáthidaló tulajdonságokkal rendelkező tömítőbevonatként alkalmazható bevonat védő- és fedőrétegek alá járható és járművel használható felület létrehozásához a Német Vasbeton Bizottság [DAfStb] TL / TP-BEL-B3 előírásai alapján.

Dinamikus repedésáthidaló tulajdonságokkal rendelkező bevonat járható és járművel használható felület létrehozásához a DIN EN 1504-2 szabvány és a Német Vasbeton Bizottság [DAfStb] előírásai alapján.

Repedésáthidaló tulajdonságokkal rendelkező bevonat járható és járművel használható felület létrehozásához a DIN EN 1504-2 szabvány és a Német Vasbeton Bizottság [DAfStb] előírásai alapján.

Rendszerek parkolóházakhoz

13 terméket találtunk:
 

Nézet

Termékszám 1160

Áttetsző alapozó- és habarcsgyanta

Termékszám 1224

Színes alapozó és alapréteg

Termékszám 6191

Pigmentált terülő bevonat, illetve fejlezárás

Termékszám 6050

Alapozó a Remmers Deck OS 10 és Deck OS 11a pro rendszerekben

Termékszám 6051

Szórható vízszigetelés

Termékszám 6054

Termékszám 6076

Pigmentált záróréteg Remmers Deck OS 10 EP pro rendszerben

Termékszám 4406

Termékszám 6826

Úsztató- és koptatóréteg

Termékszám 6056

Rugalmas koptatóréteg

Termékszám 6062

Oldószeralapú tapadáskönnyítő

Termékszám 6055

Színezett felületzáró az OS 11-rendszerhez