©

Rendszerek parkolóházakhoz

Nagy hatékonyságú, sokféleképpen kialakítható felületvédelmi rendszerek

Tartós megoldások minden szinten

A modern parkolóépületekkel szemben követelmény a tartós és hosszú élettartamú üzemelés a sok évtizedes garantált használhatóság és haszon miatt. A mindennapi – például termikus, kémiai és mechanikai – igénybevétel fokozott igénybevételt jelent a parkolóházak parkolóhelyei és útjai számára, elkophatnak és tartósan károsodhatnak. A káros hatást többek között a víz és télen az útszóró sók okozzák. Továbbá az autók kipufogógáza miatt nagymértékben megnő a CO₂-koncentráció. Ha az autók a betonpadlóra hajtanak, rezgések keletkeznek, ami repedéseket okozhat. Ezáltal könnyebben bejuthatnak a felületbe a káros anyagok, és gyorsabb ütemben károsíthatják a betonacélt és a betont.

Ehhez az extrém igénybevételhez kínáljuk bevizsgált és hosszú ideje bevált felületvédelmi rendszereinket. A Remmers cég rendszerei nemcsak az új építésű objektumokban találhatók meg, hanem a helyreállítás és felújítás területén is gyakran alkalmazzák tartós rendszermegoldásainkat a beton tartószerkezet védelméhez. Ez alapján nemcsak a tanúsítvánnyal rendelkező terméket kínáljuk Önnek, hanem a helyreállítási projektjéhez kapcsolódó elemzést és tanácsadást is, hogy az alkalmazandó koncepció minden szinten tartós megoldást nyújtson.

Nemzeti és nemzetközi referenciák igazolják a Remmers felületvédelmi rendszerek hosszú élettartamát.

Kiemelkedő repedésáthidaló tulajdonságokkal rendelkező tömítőbevonatként alkalmazható bevonat védő- és fedőrétegek alá járható és járművel használható felület létrehozásához a Német Vasbeton Bizottság [DAfStb] TL / TP-BEL-B3 előírásai alapján.

Kiemelkedő repedésáthidaló tulajdonságokkal rendelkező tömítőbevonatként alkalmazható bevonat védő- és fedőrétegek alá járható és járművel használható felület létrehozásához a Német Vasbeton Bizottság [DAfStb] TL / TP-BEL-B3 előírásai alapján.

Dinamikus repedésáthidaló tulajdonságokkal rendelkező bevonat járható és járművel használható felület létrehozásához a DIN EN 1504-2 szabvány és a Német Vasbeton Bizottság [DAfStb] előírásai alapján.

Repedésáthidaló tulajdonságokkal rendelkező bevonat járható és járművel használható felület létrehozásához a DIN EN 1504-2 szabvány és a Német Vasbeton Bizottság [DAfStb] előírásai alapján.

Rendszerek parkolóházakhoz

12 terméket találtunk:
 

Nézet

Termékszám 636101

Áttetsző alapozó- és habarcsgyanta

Termékszám 122413

Színes alapozó és alapréteg

Termékszám 619111

Pigmentált terülő bevonat, illetve fejlezárás

Termékszám 605026

Alapozó a Remmers Deck OS 10 és Deck OS 11a pro rendszerekben

Termékszám 605169

Szórható vízszigetelés

Termékszám 605325

Termékszám 20605418

Pigmentált poliaszpartikus záróbevonat a Remmers Deck OS 10 és OS 11a pro rendszereiben

Termékszám 607625

Pigmentált záróréteg Remmers Deck OS 10 EP pro rendszerben

Termékszám 440625

Termékszám 682626

Úsztató- és koptatóréteg

Termékszám 605631

Rugalmas koptatóréteg

Termékszám 605530

Színezett felületzáró az OS 11-rendszerhez