©

Csúszásgátló rendszerek

Lépésálló felületi szerkezet – a simától egészen a strukturáltig

Biztos munkahelyi "alapok"

A Remmers padlóburkolatok oldószermentesek, és megkötés után nem veszélyesek fiziológiai szempontból. Független intézetek tesztelték és igazolták a padlóburkolatok alkalmasságát hézagmentes bevonatok készítésére az élelmiszeripar és a parkolóépítés területén. A rendszerek kiváló mechanikai és jó kémiai ellenállóképességgel rendelkeznek.

A speciális epoxigyanta kötőanyagok és a testre szabott kötőanyagok kombinációjának segítségével a különböző alkalmazási területekhez illeszkedő gazdaságos rendszerek hozhatók létre. Rugalmas és egyben biztonságos – A Remmers Crete PU-beton a vízzel higított poliol emulzió és egy polimer MDI-ből álló poliuretán kötőanyag tökéletes kombinációja. Ezáltal a padló termikusan, kémiailag és mechanikailag kiemelkedően ellenállóvá válik.

A Remmers termékpalettája – a „dekoratív, mégis csúszásgátló” követelményeknek megfelelve – az egyedülálló védőbevonataival ott is számtalan lehetőséget kínál, ahol nem olyan nagy mértékű a mechanikai igénybevétel.

Ezeknek és számtalan egyéb tulajdonságnak köszönhetően évtizedek óta bizonyítanak a termékein és rendszereink a padlóburkolatokként történő használat során az olyan iparágakban, ahol a csúszásgátlás és az egyszerű tisztíthatóság egyszerre fontos követelmény.

A forró folyadékok általi termikus igénybevételt sok műgyanta bevonat nem bírja. A Remmers Crete BL 120 alaprétegként alkalmazva opcionálisan kvarchomok szórással egy rendszerben max. 110 °C-ig hőmérsékletálló. Ez a szerkezet továbbá a szükséges csúszásgátlást is teljesíti.

A forró folyadékok általi termikus igénybevételt sok műgyanta bevonat nem bírja.
A Remmers Crete BL 120 alaprétegként alkalmazva opcionálisan kvarchomok szórással és felületzáró bevonattal együtt egy rendszerben max. 120 °C-ig hőmérsékletálló. Ez a szerkezet továbbá a szükséges csúszásgátlást is teljesíti.

Kis görgőkön szállított nehéz terhek: ez fokozott igénybevételt jelent minden padló számára. A Remmers Crete RT 130 terméket a nagy igényű alkalmazási területekhez fejlesztettük ki. Kibírja a nagy ütközéseket és ütéseket, és akár rövid idejű 130 °C-os hőmérsékleten is tökéletesen teljesít. A simítható burkolat akár meredekebb lejtőkön is biztonságosan alkalmazható.

Csúszásgátló rendszerek

14 terméket találtunk:
 

Nézet

Termékszám 1160

Áttetsző alapozó- és habarcsgyanta

Termékszám 0905

Átlátszó, univerzálisan alkalmazható epoxigyanta

Termékszám 3633

Átlátszó, selyemfényű felületzáró

Termékszám 6735

Csúszásgátló, átlátszó felületzáró

Termékszám 6191

Pigmentált terülő bevonat, illetve fejlezárás

Termékszám 6650

Termékszám 1277

Termékszám 4405

Termékszám 4406

Termékszám 6647

Termékszám 6648

Termékszám 6742

Ásványi beszóróanyag