©

Homlokzat

Egyedi prémium rendszer minden homlokzathoz

Úgy tartják, hogy a homlokzat a ház arca. A homlokzat – bár valóban meghatározó az építménydizájn és az építmény összhatása szempontjából – mindenek előtt azonban ugyanolyan sokféle és egyedi is, mint az emberi arc. És ugyanolyan egyedi gondozást és védelmet is igényel. A legtöbb esetben nem elegendő a felület kikozmetikázása, hanem mélyre ható, pontosan az adott problémára kidolgozott védelemre van szükség, amely tartós és fenntartható, mint az „ifjúság forrása”.

Úgy tartják, hogy a homlokzat a ház arca. A homlokzat – bár valóban meghatározó az építménydizájn és az építmény összhatása szempontjából – mindenek előtt azonban ugyanolyan sokféle és egyedi is, mint az emberi arc. És ugyanolyan előrelátó és egyedi gondozást és védelmet is igényel. A legtöbb esetben nem elegendő a felület kikozmetikázása, hanem mélyre ható, pontosan az adott homlokzatra kidolgozott védelemre van szükség, amely tartósan és fenntarthatóan hat, mint az „ifjúság forrása”.

Téglahomlokzatok úgy is megóvhatók, ha bevonjuk őket többrétegű szigetelőrendszerrel. Ez így egyszerű, de egyszerűen nem a mi műfajunk. A Remmers immár több mint fél évszázada fejleszti a tökéletesített eljárását a téglahomlokzatok javításához, megóvásához és védelméhez.

©

RSG-homlokzatok – Remmers rendszergaranciával

A téglahomlokzatok védelméhez és helyreállításához a Remmersnél egy olyan megoldást nyújtunk, amelyre Remmers rendszergaranciát, azaz RSG-garanciát vállalunk. A Funcosil sorozat rendszertermékei megvédik a falazatot, különös tekintettel a gyakran porózus hézagokra. Ezáltal garantáljuk a tartós záporeső elleni szigetelést és a száraz homlokzatot. A termékrendszerről az RSG-homlokzatok részben talál további információkat.

További információk

Homlokzatvédelem és helyreállítás

69 terméket találtunk:
 

Nézet

Termékszám 4953

Termékszám 5265

Termékszám 0220

Vizes műanyagdiszperziós alapú habarcs feljavítószer

Termékszám 2100

Folyékony védőszer-koncentrátum a könnyező házigomba ellen falazatban

Termékszám 0400

WTA szerinti előszóró habarcs

Termékszám 0401

Sótároló, pórusos alapvakolat a WTA szerinti, nedvesség és só által terhelt falazatokra alkalmazott javítóvakolat-rendszerhez

Termékszám 0408

Ásványi finomvakolat

Termékszám 0675

Savas tisztítószer

Termékszám 0672

Savas tisztítószer

Termékszám 0671

Tenzidoldat szennyeződés, szennykéreg, por, olaj- & zsírlerakodás eltávolítására

Termékszám 0666

Tisztító paszta városi szennyeződések eltávolítására

Termékszám 1368

Festéklemaró és graffiti eltávolító

Termékszám 0676

Speciális tisztítószer a zöld elszíneződések eltávolítására teraszról, kövezetről és falazatról

Termékszám 0673

Baktericid, fungicid és algicid hatású kombinált termék, bezöldült és bezöldülésre hajlamos építőanyagok tisztítására ás alapozására

Termékszám 6438

Mély alapozó hidrofób és rögzítő hatással

Termékszám 0725

Vizes, hidrofóbizáló és szilárdító tulajdonságú mélyalapozó

Termékszám 2909

Termékszám 0642

Alapozó hidrofób hatással