• Építményvédelem és padlóbevonatok

    A Remmers az építményvédelemhez kialakított rendszerek Európa-szerte vezető forgalmazójaként átfogó ismeretekkel rendelkezik az építményfelújítás területén.

  • Power Protect [eco]

    Fenntartható penészfelújítás az [eco] elv alapján

A nedvesség okozza az épületkárok jelentős részét. Ezért egy építmény élettartama jelentősen függ a szigeteléstől. Ez nemcsak a tetőkre és a homlokzatra igaz, hanem a talajjal érintkező épületrészekre is. A szigetelt és száraz falak a feltételei annak, hogy egy épület tartósan ép maradjon.

A Remmers kínálatának központi elemei az ipari vagy akár magáncélú felhasználáshoz egyaránt alkalmazható professzionális és hosszú élettartamú padlóbevonat-rendszerek. Termékrendszereink és rendszermegoldásaink ennek megfelelően sokrétűek és egyediek.

A jó minőség és a tartósság ellenére a betonban is keletkezhetnek károk – pl. az időjárás viszontagságai vagy gyártói hibák miatt. Ezeket a károkat helyre kell állítani és további védelemre van szükség.

A műemlékfenntartási tevékenység az építményvédelem területének királynője. Legyen szó az építmény állapotának a Remmers szakmai tervezőrészlege által készített részletes elemzéséről, vagy akár az építmény védelmét hosszú távon biztosító speciális termékmegoldásokról – a Remmers GmbH kínálata számtalan területet felölel.

A lakásban előforduló penészgomba kellemetlen és veszélyezteti az egészséget. Ezért fontos a penészgomba teljes körű eltávolítása. Speciális penészgátló rendszereink minden területen alkalmazhatók, és nemcsak eltüntetik a penészgombát, hanem megelőzik az új penészgomba képződését is.

Úgy tartják, hogy a homlokzat a ház arca. A homlokzat – bár valóban meghatározó az építménydizájn és az építmény összhatása szempontjából – mindenek előtt azonban ugyanolyan sokféle és egyedi is, mint az emberi arc. És ugyanolyan egyedi gondozást és védelmet is igényel.

A belső szigetelés megváltoztatja a meglévő szerkezet termikus és nedvszívó tulajdonságait. A lecsapódó víz problematikája mellett figyelembe kell venni azt is, hogy a szerkezet másképpen szárad ki.

A kutató és fejlesztő részlegünkön foglalkoztatott több mint 80 szakember nap mint nap jövőbe mutató, környezet- és erőforráskímélő termékrendszerek fejlesztésén dolgozik. Itt megtalálhatja az építmény- és talajvédelemmel kapcsolatos átfogó termékkínálatunkat.

Építményvédelem és padlóbevonatok

243 terméket találtunk:
 

Nézet

Termékszám 181001

Oldószermentes, egykomponensű szilárdító kovasavas (kovásító) koncentrátum

Termékszám 300801

Speciális alapozó

Termékszám 301408

Többfunkciós épületszigetelés Egyesíti a flexibilis, repedésáthidaló, ásványi vízszigetelő habarcsok (MDS) és a bitumenes vastagbevonatok (PMBC) tulajdonságait

Termékszám 2088830

Kiváló minőségű, repedéstáthidaló, műnyaggal módosított, kétkomponensű, bitumenes vastagbevonat polisztirollal

Termékszám 2087210

Oldószermentes, műanyaggal módosított, egykomponensű, bitumenes vastagbevonat polisztirollal

Termékszám 507101

Kiváló minőségű, filccel bevont, NBR-kaucsukalapú, prémium tömítőszalag

Termékszám 500301

Filccel bevont, öntapadó butil tömítőszalag

Termékszám 082301

Nagy teljesítményű, 3 rétegű védőlemez feszültségmentesítő funkcióval

Termékszám 043025

Rideg, ásványi, iszapolható vízszigetelő habarcs nagy szulfátállósággal

Termékszám 040525

Kemény ásványi vízszigetelő iszapolóhabarcs új épületekhez

Termékszám 044515

Egykomponensű, rugalmas tömítő iszapolóhabarcs