• Építményvédelem és padlóbevonatok

    A Remmers az építményvédelemhez kialakított rendszerek Európa-szerte vezető forgalmazójaként átfogó ismeretekkel rendelkezik az építményfelújítás területén.

  • Power Protect [eco]

    Fenntartható penészfelújítás az [eco] elv alapján

A nedvesség okozza az épületkárok jelentős részét. Ezért egy építmény élettartama jelentősen függ a szigeteléstől. Ez nemcsak a tetőkre és a homlokzatra igaz, hanem a talajjal érintkező épületrészekre is. A szigetelt és száraz falak a feltételei annak, hogy egy épület tartósan ép maradjon.

A Remmers kínálatának központi elemei az ipari vagy akár magáncélú felhasználáshoz egyaránt alkalmazható professzionális és hosszú élettartamú padlóbevonat-rendszerek. Termékrendszereink és rendszermegoldásaink ennek megfelelően sokrétűek és egyediek.

A jó minőség és a tartósság ellenére a betonban is keletkezhetnek károk – pl. az időjárás viszontagságai vagy gyártói hibák miatt. Ezeket a károkat helyre kell állítani és további védelemre van szükség.

A műemlékfenntartási tevékenység az építményvédelem területének királynője. Legyen szó az építmény állapotának a Remmers szakmai tervezőrészlege által készített részletes elemzéséről, vagy akár az építmény védelmét hosszú távon biztosító speciális termékmegoldásokról – a Remmers GmbH kínálata számtalan területet felölel.

A lakásban előforduló penészgomba kellemetlen és veszélyezteti az egészséget. Ezért fontos a penészgomba teljes körű eltávolítása. Speciális penészgátló rendszereink minden területen alkalmazhatók, és nemcsak eltüntetik a penészgombát, hanem megelőzik az új penészgomba képződését is.

Úgy tartják, hogy a homlokzat a ház arca. A homlokzat – bár valóban meghatározó az építménydizájn és az építmény összhatása szempontjából – mindenek előtt azonban ugyanolyan sokféle és egyedi is, mint az emberi arc. És ugyanolyan egyedi gondozást és védelmet is igényel.

A belső szigetelés megváltoztatja a meglévő szerkezet termikus és nedvszívó tulajdonságait. A lecsapódó víz problematikája mellett figyelembe kell venni azt is, hogy a szerkezet másképpen szárad ki.

A kutató és fejlesztő részlegünkön foglalkoztatott több mint 80 szakember nap mint nap jövőbe mutató, környezet- és erőforráskímélő termékrendszerek fejlesztésén dolgozik. Itt megtalálhatja az építmény- és talajvédelemmel kapcsolatos átfogó termékkínálatunkat.

Építményvédelem és padlóbevonatok

258 terméket találtunk:
 

Nézet

Termékszám 1810

Oldószermentes, szilárdító kovasavas (kovásító) koncentrátum 1K

Termékszám 3008

Speciális alapozó

Termékszám 3014

Többfunkciós épületszigetelés Egyesíti a flexibilis, repedéseket áthidaló, ásványi alapú MDS szigetelőiszapok (AbP a PG-MDS/FPD szerint) és a PMBC vastag bitumenes bevonatok tulajdonságait (U-jelentés a DIN EN 15814 szerint)

Termékszám 0886

Oldószermentes, gumigranulátummal töltött, kétkomponensű, műanyaggal modifikált bitumenes vastagbevonat

Termékszám 0888

Kiváló minőségű, repedéstáthidaló, polimerrel módosított, két komponensű, bitumenes vastagbevonat polisztirollal

Termékszám 0870

Oldószermentes, gumigranulátummal töltött, egykomponensű, műanyaggal modifikált, bitumenes vastagbevonat

Termékszám 5071

Kiváló minőségű, filccel bevont, NBR-kaucsukalapú, prémium tömítőszalag

Termékszám 5017

Nagy rugalmasságú, öntapadó , butilkaucsuk vízszigetelő fugaszalag, polipropilén - fátyolon

Termékszám 0823

Nagy teljesítményű, 3 rétegű védőlemez feszültségmentesítő funkcióval

Termékszám 0430

Rideg, ásványi, iszapolható vízszigetelő habarcs nagy szulfátállósággal

Termékszám 0405

Kemény ásványi vízszigetelő iszapolóhabarcs új épületekhez

Termékszám 4953

Termékszám 0445

Egykomponensű, rugalmas tömítő iszapolóhabarcs

Termékszám 0429

Gyorsan kötő, nagy szulfátállóságú, iszapolható és spatulyázható(glettelhető) vízszigetelő habarcs

Termékszám 0426

Nagy szulfátállóságú vízszigetelő spatulyázóhabarcs

Termékszám 0423

Gyorsan kötő, vízzáró, spatulyázható habarcs

Termékszám 5265

Termékszám 5590

Repedésáthidaló védőbevonat