©

Injektálási módszer

Nyomóvíznek ellenálló rendszermegoldások idő- és költségigényes földmunka nélkül

Az injektálás módszerének segítségével még a nehezen hozzáférhető területek is biztonságosan és tartósan szigetelhetők. Legyen szó akár falazott vagy betonból készült pincékről, a Remmers mindig a megfelelő megoldást kínálja.

Fátyolinjektálás

A fátyolinjektálás mindig akkor alkalmazandó, ha az adott pince kiásása ráépítés vagy egyéb nehézség (pl. csővezetékek) miatt nem lehetséges. A szigetelő injektálás az építőelemeknél és / vagy az épületalapnál alapvetően különálló szigetelésként alkalmazható bármilyen vízterhelés esetén.

Az injektálószert belülről kell a falképzőbe illetve az alatta lévő földbe préselni. A Remmers Injektionsgel 3K plus duzzadóképes akrilát-metakrilát alapú injektáló gélként tartósan szigetelő hatású, emellett növeli a tartóképességet, szilárdító és stabilizáló.

Létesítményspecifikusan kell kiválasztani a kísérő intézkedéseket, pl. a kapillárisan felszálló nedvesség elleni injektálás, szabályozott szellőzés vagy szárítási intézkedések. Ezzel kapcsolatosan különböző, részletes információkat tartalmazó WTA-adatlap áll rendelkezésre a kivitelezéshez. A „...hidrosztatikus víznyomás” elleni injektálásról és a felszálló kapilláris víz / nyomó víz okozta vízterhelésről a „Gélinjektálás” című, 5-20-09/D számú WTA-adatlap szolgáltat információkat.

1 Furatok készítése

Készítsen furatokat az 5-20-09/D számú WTA-adatlap előírásainak megfelelően a megfelelő furatsémába.

2 Injektáló pakker elhelyezése

Helyezze az injektáló pakkert a furatba és rögzítse.

3 Fátyolinjektálás

Injektálja a felhordásra kész komponenseket a megfelelő kétkomponensű szivattyúval az előkészített talajba, szükség esetén ismételje meg a műveletet.

4 A furatok feltöltése

A fátyolgél megkötése után távolítsa el a pakkert. Zárja le a furatokat a megfelelő habarccsal.

5 Felújító habarcs (opcionális)

Hordja fel a megfelelő Remmers felújító vakolatrendszert.

©

Az átszivárgások belső szigetelése

A pincékben kialakult repedések vagy üregek gyakran együtt járnak a vízbetörésekkel is. Ezek a károk nemcsak a használatot befolyásolják negatívan, hanem az építmény állagát is súlyosan károsítják. Ezeknek a károknak a megfelelő és tartós leküzdéséhez a repedések okának, típusának és tulajdonságainak ismerete mellett a megfelelő injektáló anyag kiválasztása is döntő a sikeres helyreállításhoz. A vízvezető repedések és szivárgó helyek szigeteléséhez a Remmers Rapidhärter gyors tömítőanyag alkalmazható. A repedéseket és szivárgó helyeket a szigetelés után fel kell tölteni Injektionsharz PUR / 2K PUR injektáló gyantával. A termék betonban és falazatban, továbbá a munkahézagok tömítésére használható a magas- és mélyépítés területén. A rugalmasság és a kötéstapadás rendkívüli kombinációjának köszönhetően a repedések tartósan, biztonságosan és rugalmasan szigetelhetők.

1 Furatok készítése

Fúrjon mindkét oldalon furatokat a repedés mellett végig 45 °C-os szögben eltolva egymástól.

2 Injektáló pakker elhelyezése

Fújassa ki a furatokból a port, és helyezze az injektáló pakkert a furatba, majd rögzítse.

3 Repedésinjektálás

Injektálja a felhordásra kész injektáló gyanta keverék a megfelelő injektáló módszerrel.

4 Furatok lezárása

Az injektáló gyanta megkötése után távolítsa el / üsse ki a pakkert. Zárja le a furatokat WP DS Levell segítségével.

©

Injektálási módsze

4 terméket találtunk:
 

Nézet

Termékszám 042625

Nagy szulfátállóságú vízszigetelő spatulyázóhabarcs

Termékszám 687323

Akrilgél

Termékszám 687101

Rendkívül rugalmas, kétkomponensű PU-injektálógyanta, D-I (P)

Termékszám 687001

Rugalmas, egykomponensű, nedvesség jelenlétében reaktív PU-injektáló gyanta, D-I (P)