Felületvédelmi rendszerek [Oberflächenschutz]

Nagy hatékonyság, sokféle kialakítási mód

A Remmers kiváló minőségű impregnálásainak és kemény vagy repedésáthidaló bevonatainak köszönhetően fokozott védelem alakul ki a nedvesség, a CO² és az acélt károsító sók bejutásával szemben a beton külső zónájába.

Nem járható és járművel nem használható felületekhez

Az építményvédelem területén már évszázadok óta ismert módszer a folyadék behatolásának megakadályozása az építőanyagba. Már a római építész, Vitruvius is megírta a „De Architectura Libri Decem” című művében, hogy természetes olajakat kell használni, hogy a habarcs víztaszítóvá, és ezáltal ellenállóvá váljon. Ma ezt a feladatot átvették a modern védőanyagok, melyek hatékonyságát és tartósságát kiváló minőségű hatóanyagok és kötőanyagok biztosítják.

A bevonatok és az impregnálások különböző funkciókat szolgáló védőrétegként szolgálnak. A káros anyagok – pl. sók vagy pl. CO₂ – betonba jutása elleni védelem és ezzel összefüggően a nedvességtartalom szabályozása és az elektromos ellenállóképesség növelése mellet a fizikai ellenállóképesség is növelhető. Ehhez jön még a merev és rugalmas repedésáthidalás lehetősége, továbbá a sokrétű kialakítási lehetőség az OS 1–OS 5a felületvédelmi rendszerekkel.

A Remmers felületvédelmi rendszerek teljesítik a DIN EN 1504-2 szabvány és a Német Vasbeton Bizottság [DAfStb] helyreállítási irányelvének követelményeit.

©
©
©
©

Járható és járművel használható felületekhez

A Remmers kiváló minőségű és kemény vagy repedésáthidaló bevonatainak köszönhetően fokozott védelem alakul ki a nedvesség, a CO² és az acélt károsító sók bejutásával szemben a beton külső zónájába. A védőfunkciót az OS –OS 11 bevizsgált és engedélyezett felületvédelmi rendszerek garantálják.

©
©
©
©
©

Felületvédelmi rendszerek

12 terméket találtunk:
 

Nézet

Termékszám 297613

Nagy rugalmasságú homlokzatbevonat

Termékszám 100825

PCC finomsimító

Termékszám 649013

Kvarccal töltött, szálerősítésett köztes bevonat a betonfelületek kiegyenlítésére

Termékszám 071005

Vizes, oldószermentes sziloxánalapú impregnálókrém

Termékszám 070413

Szilánalapú, krémformájú hidrofóbizáló impregnáló

Termékszám 063905

Szintelen, hidrofóbizáló impregnáló betonra

Termékszám 650005

Kiváló minőségű tisztaakrilát homlokzatfesték

Termékszám 636103

Áttetsző alapozó- és habarcsgyanta

Termékszám 122413

Színes alapozó és alapréteg

Termékszám 618611

Pigmentált hengerelhető bevonat, illetve záróréteg

Termékszám 605169

Szórható vízszigetelés Remmers Deck OS 10 pro rendszerekben

Termékszám 605325

Rugalmas kopóréteg