Felületvédelmi rendszerek [Oberflächenschutz]

Nagy hatékonyság, sokféle kialakítási mód

A Remmers kiváló minőségű impregnálásainak és kemény vagy repedésáthidaló bevonatainak köszönhetően fokozott védelem alakul ki a nedvesség, a CO² és az acélt károsító sók bejutásával szemben a beton külső zónájába.

Nem járható és járművel nem használható felületekhez

Az építményvédelem területén már évszázadok óta ismert módszer a folyadék behatolásának megakadályozása az építőanyagba. Már a római építész, Vitruvius is megírta a „De Architectura Libri Decem” című művében, hogy természetes olajakat kell használni, hogy a habarcs víztaszítóvá, és ezáltal ellenállóvá váljon. Ma ezt a feladatot átvették a modern védőanyagok, melyek hatékonyságát és tartósságát kiváló minőségű hatóanyagok és kötőanyagok biztosítják.

A bevonatok és az impregnálások különböző funkciókat szolgáló védőrétegként szolgálnak. A káros anyagok – pl. sók vagy pl. CO₂ – betonba jutása elleni védelem és ezzel összefüggően a nedvességtartalom szabályozása és az elektromos ellenállóképesség növelése mellet a fizikai ellenállóképesség is növelhető. Ehhez jön még a merev és rugalmas repedésáthidalás lehetősége, továbbá a sokrétű kialakítási lehetőség az OS 1–OS 5a felületvédelmi rendszerekkel.

A Remmers felületvédelmi rendszerek teljesítik a DIN EN 1504-2 szabvány és a Német Vasbeton Bizottság [DAfStb] helyreállítási irányelvének követelményeit.

©
©
©
©

Járható és járművel használható felületekhez

A Remmers kiváló minőségű és kemény vagy repedésáthidaló bevonatainak köszönhetően fokozott védelem alakul ki a nedvesség, a CO² és az acélt károsító sók bejutásával szemben a beton külső zónájába. A védőfunkciót az OS –OS 11 bevizsgált és engedélyezett felületvédelmi rendszerek garantálják.

©
©
©
©
©

Felületvédelmi rendszerek

12 terméket találtunk:
 

Nézet

Termékszám 297613

Nagy rugalmasságú homlokzatbevonat

Termékszám 100806

PCC finomsimító

Termékszám 649013

Kvarccal töltött, szálerősítésű közbenső bevonat a betonfelületek kiegyenlítésére

Termékszám 071005

Vizes, oldószermentes sziloxánalapú impregnálókrém

Termékszám 070413

Szilán alapú, krémformájú hidrofóbizáló impregnáló

Termékszám 063905

Szintelen, hidrofóbizáló impregnáló betonra

Termékszám 650005

Kiváló minőségű tisztaakrilát homlokzatfesték

Termékszám 116011

Áttetsző alapozó- és habarcsgyanta

Termékszám 122413

Színes alapozó és alapréteg

Termékszám 618611

Pigmentált terülő bevonat, illetve fejlezárás

Termékszám 605169

Szórható vízszigetelés

Termékszám 605325

Rugalmas kopóréteg