Fugázás

A kőhöz igazított fugák

A fugák az építményben különböző feladatokat látnak el, épp ezért mindig az adott igényeknek megfelelően a legkülönbözőbb tulajdonságokkal kell rendelkezniük.

Ez nemcsak az optikai, hanem a fizikai, mechanikai és mindenek előtt a nedvességtechnikai tulajdonságaikra is vonatkozik.

Az intakt fugahálózat alapkövetelmény a csapóeső ellen szigetelt homlokzathoz. A behatoló nedvesség miatt a fagy fokozott igénybevételt jelent és a hőszigetelés mértéke is csökken – mindkettő veszélyt el kell hárítani az adott építmény állagához igazítva. A Remmers Fugenmörtel fugázóhabarcsok a kötőanyagrendszerek, szemcseméretek és szilárdság értékek széles spektrumát ölelik át, továbbá a színekkel és a kapillaritást megfékező tulajdonságokkal kapcsolatban is választási lehetőséget nyújtanak. Így egyedileg választhatók ki egy adott individuális alkalmazási területnek, bizonyos adottságoknak és a speciális követelményeknek megfelelően.

Fugázás

8 terméket találtunk:
 

Nézet

Termékszám 1061

Mész-cement felújító fugahabarcs

Termékszám 1026

Trassz-mész-cement fugázóhabarcs

Termékszám 1045

Zementfreier Fugenmörtel

Termékszám 0350

Termékszám 0573

Objektumra specifikusan receptúrázott fugázó habarcs

Termékszám 0567

Gyorsan kötő románcenthabarcs

Termékszám 0564

Románcement alapú símító és finom vakolat

Termékszám 0543

Alapkeverék ("szárazra-oltott", cementmentes homok-mész habarcs) műemléki habarcs és vakolat készítésére a helyi adalékanyagok hozzáadásával