Fugázás

A kőhöz igazított fugák

A fugák az építményben különböző feladatokat látnak el, épp ezért mindig az adott igényeknek megfelelően a legkülönbözőbb tulajdonságokkal kell rendelkezniük.

Ez nemcsak az optikai, hanem a fizikai, mechanikai és mindenek előtt a nedvességtechnikai tulajdonságaikra is vonatkozik.

Az intakt fugahálózat alapkövetelmény a csapóeső ellen szigetelt homlokzathoz. A behatoló nedvesség miatt a fagy fokozott igénybevételt jelent és a hőszigetelés mértéke is csökken – mindkettő veszélyt el kell hárítani az adott építmény állagához igazítva. A Remmers Fugenmörtel fugázóhabarcsok a kötőanyagrendszerek, szemcseméretek és szilárdság értékek széles spektrumát ölelik át, továbbá a színekkel és a kapillaritást megfékező tulajdonságokkal kapcsolatban is választási lehetőséget nyújtanak. Így egyedileg választhatók ki egy adott individuális alkalmazási területnek, bizonyos adottságoknak és a speciális követelményeknek megfelelően.

Fugázás

8 terméket találtunk:
 

Nézet

Termékszám 1061

Termékszám 1026

Trassz -mész-cement fugázóhabarcs

Termékszám 1045

Termékszám 0350

Termékszám 0573

Objektumra specifikusan receptúrázott fugázó habarcs

Termékszám 0567

Gyorsan kötő románcenthabarcs

Termékszám 0564

Románcement alapú símító és finom vakolat

Termékszám 0543

Alapkeverék ("szárazra-oltott", cementmentes homok-mész habarcs) műemléki habarcs és vakolat készítésére a helyi adalékanyagok hozzáadásával