Architects Group©

Szakértő tervezés

Sok éves tapasztalat és meggyőző szolgáltatáskínálat

©

Elemzés. Tanácsadás. Koncepció.

A Remmers szakmai tervezőrészlege megbízható partner a németországi és nemzetközi piacon egyaránt. Számtalan ágazattal működünk együtt az ipar, kereskedelem és a lakásépítés területén, valamint kiemelkedő szakterületünk, a műemlékgondozás területén is. Magasan képzett szakembereink a világ bármely pontján szívesen állnak az Ön rendelkezésére építési projektjei megvalósításához. Ismerjük az Ön ágazatának egyedi követelményeit. A több mint négy évtized projektmunka miatt a Remmers megbízható partnerré válhat minden javítási kérdésben. Szolgáltatásaink köre az első elemzéseknél kezdődik, például mintavétel formájában labortechnikai vizsgálatok segítségével. A projekt lelke a testre szabott koncepció kialakítása minden gazdasági és építéstechnikai igény figyelembe vételével.

A kloridok súlyos korróziós károkat okozhatnak a vasalt betonban. Ezért a beton különleges védelmet igényel. Ez főként a – mind a mozgó, mind az álló járművek számára – kialakított közlekedési létesítményekre vonatkozik.

Valamennyi nem lakáscélú vagy útként használt padló az ipari padlók közé sorolható. A teherbírás biztosítása mellett az ipari padlóknak számtalan típusú hatással szemben ellenállónak kell lenniük úgy, hogy közben minimális gondozásra és karbantartásra legyen szükségük.

A műemlék épületek testre szabott megoldásokat követelnek meg. A hibák a megismételhetetlen kulturális javak elvesztését okozhatják. Ezért a koncepció kialakítása és a termékek kiválasztása során feltétlenül a legnagyobb gondossággal és lelkiismeretességgel kell eljárni. Ennek alapja a műemlékgondozás különböző szempontjainak megértése: Helyreállítás vagy konzerválás?

Az élelmiszeriparban a forró folyadék miatti extrém mértékű hőmérsékletváltozások mellett gyakran fokozott mechanikai igénybevétel is kialakul. Ezeknek a folyadékoknak a legtöbbje agresszív anyagokat – pl. tejsavat vagy ecetsavat – tartalmaz. A poliuretán beton a különböző terhelési esetekhez évek óta bevált megfelelő padlóbevonat rendszer.

A vízi létesítmények, pl. a szennyvízkezelő létesítmények extrém mértékű, az élettartamot megrövidítő tartós terhelésnek vannak kitéve, mint pl. a kémiai és biogén kénsav korrózió (BSK, Biogene Schwefelsäurekorrosion), pozitív és negatív vízterhelés és mechanikai igénybevétel. A Remmers szakmai tervezőrészlege segítségével mindent egy kézből megkaphat: az építmény állapotának minősített elemzése, testre szabott helyreállítási koncepció kialakítása és támogatás a fenntartható helyreállítási munkálatok kivitelezése során.

Újdonságok