Father Son Tree©

Fenntartható termékek

Mennyi [eco] rejlik Önben?

Az emberrel és természettel való felelősségteljes bánásmód ügyét szívünkön viseljük. Ezért olyam fontos számunkra, hogy termékeink megfeleljenek a neves vizsgálóintézetek legmagasabb követelményeinek. Ígéreteinket betartjuk, és termékeink legjobb minőségét független helyen ellenőriztetjük és igazoltatjuk.

Új ECO-termékválasztékunk összes terméke kivétel nélkül a fenntarthatósági elvekhez igazodik, mely a teljes termékciklust figyelembe veszi – a fejlesztéstől és gyártástól kezdve a csomagoláson és logisztikán keresztül egészen a felhasználásig, a kezelt alkatrészek használatáig, és végül az ártalmatlanításig. Az összes újonnan fejlesztett termékünk – a Remmerstől megszokott módon – garantálja a legjobb feldolgozást és a kiváló eredményeket minőségvesztés nélkül.

Eco cover©

Dönts okosan! Élj fenntartható módon!

Az új kereskedelmi termékválaszték [eco]

Azt, hogy a fenntarthatóság nálunk nem csupán egyszerű divatszó, hanem sokkal inkább a környezeti felelősség, a lakhatással kapcsolatos egészségügyi szempontok és az életminőség jelképe, a Remmers az új, kibocsátásszegény [eco]-termékekkel „dokumentálja”. Legyen szó pl. akár beltéri, akár a teraszon használt fáról, az [eco] a kibocsátásszegény és ökológiailag briliáns megoldásokat jelenti. A legmagasabb műszaki színvonalú megoldások.

További információk

Erőforrások megóvása a biomassza kiegyensúlyozott alkalmazásának köszönhetően

Induline LW-722 [[eco]]

Mi lehetne jobb a megújuló alapanyagok bevonatolásakor, mint maguk a megújuló alapanyagok?

Az Induline LW-722 [eco] olyan biomassza tartalmú kötőanyagon alapul, melynek gyártása során a fosszilis alapanyagokat – pl. a kőolaj – helyett teljes mértékben megújuló alapanyagokkal helyettesítettük, és így csökkentettük az üvegházhatású gázok kibocsátását.

A Remmers garantálja a fenntarthatóságot az Induline LW-722 [eco] termékével a már megszokott Remmers minőségben. Hiszen ezzel az új technológiával a termék semmit sem veszít a minőségéből a hagyományos bevonatrendszerekhez képest. Az Induline LW-722 [eco] azonban kiemelkedő környezetkímélő tulajdonságokkal rendelkezik, amely a termékminőségen felül még a lakókörnyezet egészséges klímájához is hozzájárul.

További információk

Pair Meadow Nature ©
©

Penészfelújítás az [eco] elv alapján

Power Protect [eco]

A Remmers a Power Protect segítségével komplett rendszert kínál az ökológiailag és gazdaságilag fenntartható penészfelújításhoz. Az innovatív penészgátló lapok egyedülálló összetétele révén a teljes rendszer a levegő hatékony páratartalom-szabályozásáról és így a kellemes helyiségklímáról és a penészképződés elleni védelemről is gondoskodik.

További információk