©

Ipari Lakkok Kompetenciaközpont

Technikum, kutatási terület, ügyfélközpont és oktatási központ egy helyen

Technikum, kutatási terület, ügyfélközpont és oktatási központ egy helyen. A legmodernebb műszaki felszerelés, újonnan kifejlesztett lakkrendszerek reális feltételek melletti ellenőrzésének lehetősége, és egyidejűleg részletes teszt-sarzsok vizsgálatának lehetősége: mindez egyedülálló felületi eredményeket garantál.

Kutatás és fejlesztés

A Remmers Industrielacke kompetenciaközpont központi egysége a nagy technikum. A legmodernebb gépekkel rendelkező, átfogó berendezésparkunk immár lehetővé teszi, hogy a lakkrendszereket reális feltételek között vizsgáljuk és az új termékekkel teszt-sarzsokat készítsünk. Emellett így a gyakorlati alkalmazás, valamint a kutatás és fejlesztés területét - mely közvetlenül az új épület melléktraktusában található - egymáshoz közelebb tudtuk hozni, így azok még többet profitálhatnak egymástól. Hiszen a lakkok kémiájának és a helyes alkalmazási technikának az összjátéka nagyon fontos ahhoz, hogy ideális felületi eredményt lehessen garantálni.

©
©

Az ügyfélszolgálat tökéletesítése

A kompetenciaközpont üvegezett bejárati része az ügyfelek fogadását szolgálja, de megbeszélésekhez, vevői tárgyalásokhoz és prezentációkhoz is kiválóan használható. Emellett a galériát egyfajta bemutató helyiségként használjuk. Itt a látogatók, vevők és dolgozók a Remmers Industrielacke termékpalettáját különböző felületi minták alapján csodálhatják meg. Még ha a bemutatott prémium lakkok választéka jelentős is, ennél jóval többet is kínálunk.

A bejárati részről látogatóink közvetlenül a technikumba jutnak. Itt az új felszereltségnek köszönhetően vevőink gyártási feltételeit optimálisan be tudjuk állítani, hogy így egyéni termékmegoldásokat fejleszthessünk, azokat a gyakorlatban közvetlenül kipróbálhassuk és adott esetben tovább optimalizáljuk – ezáltal tovább növelve vevőszolgálatunk kínálatát. Ezen kívül itt lehetőség kínálkozik a tapasztalatcserére fejlesztőink és technikusaink, valamint a másik oldalon vevőink és az ő gyakorlati tapasztalataik között.

Oktatási rendezvények és továbbképzés

„Tanulni olyan, mint ár ellen evezni.

Ha abbahagyjuk, visszafelé haladunk.”

(Benjamin Britten, brit zeneszerző)

Kompetenciaközpontunk nagyvonalú atmoszférájában ezért egyéni vevői rendezvényeket és vevői oktatásokat tartunk a megfelelően egyeztetett, a vállalat számára fontos témákról.

Ha vállalatuk, dolgozóik számára oktatási rendezvényeink iránt érdeklődnek, vagy kérdésük merül fel, kérjük, keressenek bennünket.

Business Meeting ©

Ipari Lakkok Kompetenciaközpont