©

Technológiák

Egyedülálló megoldások a design és funkcionalitás területén

Miután hagyományosan a faipar területén tevékenykedünk, megszoktuk a kihívást jelentő alapfelületeket. Ezért képesek vagyunk arra, hogy a legkülönfélébb anyagok tekintetében egyedülálló megoldásokat kínáljunk a design és funkcionalitás területén. A pácolás, valamint az oldószeres alapú, UV és vízbázisú lakkok klasszikus termékein kívül egyedülálló speciális megoldásokat kínálunk, mint pl. fluoreszkáló lakkok, ujjlenyomat-ellenálló funkció, üveglakkozások, fenntartható olajok, vagy akár a DIN szabványnak megfelelő, nehezen gyulladó rendszerek.

Az ipari gyártásban a felületi rétegbevonatokat nagyon gyakran hengerléssel vagy szórásos eljárással hordják fel. A manufaktúrákban alkalmazott poharas pisztolytól az automatizált szóróautomatákon keresztül az egészen komplex hengerlőberendezésekig a legkülönfélébb technológiákat kell kiszolgálni. A lakkozási folyamatok általában folyamatvezéreltek, és a lakkozó- és szárítóberendezésekkel együttműködve zajlanak. Támogatjuk Önöket a lakkrendszer egyéni kiválasztásában, és megalapozott szaktudást kínálunk a berendezéstervezés területén.

A szárítási eljárások skálája a klasszikus (fizikai/kémiai) szárítási technikától egészen a sugárzásra keményedő rendszerekig terjed. A lakkozási eljárástól függően a megfelelő szárítási típusokat kell alkalmazni. A Remmers nagy hatékonyságú lakktechnológiákat kínál a teljes alkalmazási spektrum számára.