©
Tárgy: {0}

Remmers már a festékboltokban is!

kedd, 29.09.2020

Biztosan az Ön háztartásában is van olyan felület, ami rendszeres ápolásra szorul, esetleg a használat során elkopott, jó volna felújítani. Egy kerti pad, az ereszcsatorna, a néhány éve épült terasz, vagy a nagyszülőktől örökölt impozáns bútor. Legyen szó kültéri lazúrról vagy fedőfestékről, beltéri ápolóolajokról vagy lakkokról a Remmers festékboltokban is elérhető termékei között biztosan megtalálja a felülethez és a feladathoz illőt!

A német Remmers márka Magyarországonmár több mint 25 éves múltra tekint vissza, mégis előfordulhat, hogy korábban ezzel a névvel még nem találkozott. Ennek az az oka, hogy 2019-ig a cég felületkezelési termékszortimentje elsősorban ipari, professzionális felhasználásra szánt termékekből állt. Idén azonban végre a lakossági felhasználók is megismerhetik a Remmers sokéves tapasztalatára támaszkodva kialakított termékeket, termékrendszereket.

Kínálatunkban megtalálhatóak a klasszikus lakkok és lazúrok mellett a biocidmentes, a vegán, gyermekbarát és a „több az egyben” termékekis (pl. HK-Lasur). Termékportfóliónk összeállítása során fontos volt számunkra, hogy a háztartásokban felmerülő felületkezelési kihívásokra megfelelő és hosszútávú megoldást tudjunk biztosítani, úgy, hogy mindenközben nem csak termékeinkért, hanem a természet és környezetünk iránt is felelősséget vállalunk.

A Remmers számára a fenntarthatóság nem csak egy divatos kifejezés. A Remmers ECO termékcsaládjának tagjai a termék teljes életciklusában –a fejlesztéstől a logisztikán át a hulladékfeldolgozásig –következetesen igazodnak a fenntarthatóság alapelveihez. Az új és innovatív termékcsalád összetevői kivétel nélkül megújuló energiaforrásokból fejlesztett újdonságok, melyek az átlagos felhasználási felületeken túl biztonságosan használhatóak élelmiszerrel érintkező felületeken, vagy akár gyermekjátékokon is.

Lapozzon bele katalógusunkba és ismerje meg részletesen termékeinket, reméljük, beindítja fantáziáját!

Ha megtetszett valami keresse a Remmers termékeket a festékboltokban, vagy vegye fel értékesítő kollégáinkkala kapcsolatot!

Bővebb információért látogasson el weboldalunkra, vagy kövesse a Remmers, az otthonteremtő festék Facebook oldalunkat!