Tárgy: {0}

Fenntartható, környezetbarát és óvja egészségünket

hétfő, 21.09.2020

A fa minden szempontból fenntartható építőanyagnak számít, és ehhez mérten természetes ápolást igényel. A prémium termékeket gyártó Remmers új ECO termékcsaládjának hatékonyan sikerült ötvöznie a felületkezelést és a fenntartható kereskedelmet.

A Remmers ECO termékcsaládjának tagjai a termék teljes életciklusában – a fejlesztéstől a logisztikán át a hulladékfeldolgozásig – következetesen igazodnak a fenntarthatóság alapelveihez. Az új és innovatív termékcsalád összetevői kivétel nélkül megújuló energiaforrásokból fejlesztett újdonságok:

Az Öl-Dauerschutz-Lasur [eco] és az Öl-Farbe [eco] olyan beltéri és kültéri használatra alkalmas vizesbázisú termékek, amelyek – a többi ECO termékhez hasonlóan – nem tartalmaznak egészségkárosító összetevőket, így kitűnően alkalmasak például a játszótéri elemek felületkezelésére.

A biocidmentes és alacsony károsanyag-kibocsátású Gartenholz-Öle [eco] csúszásmentes, mezítláb is kellemes felületté varázsolja teraszának padlóját, és használatával a kerti bútorok szintén hatásos védelmet élveznek az időjárási viszontagságok és a nedvesség ellen.

A természetes olajokból álló Hartwachs-Öl [eco], amelynek egészségbarát összetétele többszörösen tanúsított, különösen alacsony károsanyag-kibocsátású, nem tartalmaz ismert allergéneket és a fapadlókat és a tömörfa-bútorokat egyaránt kíméletesen és hatásosan védi.

Az olajozott és viaszolt járófelületek kopását a termékcsalád kifejezetten erre a célra fejlesztett Wischpflege [eco] áplószer rendszeres használatával lehet eredményesen megelőzni. A többi termékhez hasonlóan ez a készítmény is mentes az állati eredetű összetevőktől, és megfelel a vegán termékekre vonatkozó előírásoknak.

A konyhai fa felületek felületkezeléséhez Arbeitsplatten-Öl [eco] terméket ajánljuk, amelynek biztonságossága az élelmiszerrel érintkező felületek esetén is teszteléssel bizonyított. A termék használatával az értékes bútorokat és a gyermekjátékokat egyaránt megóvhatjuk a használatból eredő kopástól.

Ami a környezetet védi, az az embernek is jó

A károsanyagoktól mentes ECO termékek minden tagja óvja az otthoni felületeket a külső hatások ellen, és egyedülállóan esztétikus küllemet kölcsönöz a fafelületeknek. Felvitelük gyors és gazdaságos. A Remmers ECO termékcsalád lazúrjai, fedőfestékei és olajai a fa felületkezelésére szükséges termékek széles palettáját kínálják a felhasználók számára, és tökéletes választást jelentenek minden fajtájú fafelület kezeléséhez.