©
Tárgy: {0}

A tartósan szép, fa konyhai munkalap titka

csütörtök, 29.10.2020

Téged is elbűvöl a fa sokszínűsége és az otthonos, meleg hangulat, ami ezzel a csodálatos anyaggal beköltözik minden enteriőrbe?

Mi is így vagyunk ezzel, hiszen semmilyen más anyagtól nem kapjuk azt az érzést, amit a fától, mert nemcsak látványával, hanem tapintásával is melegséget áraszt.
Ezáltal a klasszikus és időtálló anyag által becsempészhetjük a természetet otthonunk falai közé. Ráadásul számtalan típusból, erezetből, színből választhatunk, ha a fa alkalmazása mellett döntünk, így a rusztikustól a modern stílusig, minden lakberendezési dizájnba beleilleszthetjük a különböző faanyagokat.
Nem csoda tehát, hogy sokan előszeretettel alkalmazzák a fát a konyhában is, például munkalapként. Itt merül fel azonban a kérdés, hogy vajon nem lesz-e túlságosan problémás a felület karbantartása, nem lesz-e túlzottan sérülékeny és eléggé ellenálló lesz-e a mindennapos szennyeződésekkel szemben.

A Remmers konyhai felületekre alkalmazható faápolója, az Arbeitsplatten-Öl (eco) segítségével a fenti kérdések nem kérdések többé! Sem a strapabíróságról, sem a hosszú éveken át tartó esztétikumról nem kell lemondanunk, ha fa munkapultot választunk, mert a terméket használva sokáig szép és tartós lesz munkalapunk. Ezt, a kifejezetten konyhai használatra kifejlesztett faápoló olajat úgy alakították ki, hogy alkalmas legyen olyan felületek kezelésére is, melyek közvetlenül érintkeznek élelmiszerekkel. Emellett természetesen alkalmazható minden más beltéri fafelület olajozására és ápolására egyaránt.

A Remmers Arbeitsplatten-Öl (eco) ráadásul vegán termék, kizárólag növényi nyersanyagokat tartalmaz, így az elkötelezett állatvédők is jó szívvel alkalmazhatják. További különlegessége ennek a felületkezelő olajnak, hogy csökkentett mennységű illékony szerves anyagot tartalmaz, így alacsony káros anyag kibocsátású, valamint nagy részben megújuló nyersanyagból készül.
Használata rendkívül egyszerű, akkor sem fogunk tehát problémába ütközni, ha nem szakemberre bízzuk a faanyagok kezelését, hanem magunk végezzük el a munkát.

Ha te is szereted a szép fafelületeket és eddig csak azért nem mertél fa munkapultot választani a konyhádba, mert tartottál attól, hogy nem lesz praktikus a mindennapokban, akkor mostantól szabad az út a Remmers élelmiszerbarát felületkezelőjének köszönhetően!