A legjobban teljesítő.JPG©
Tárgy: Vállalat

A legjobban teljesítő leányvállalat 2018-ban

A tavalyi év során a Remmers leányvállalatok közül Magyarország zsebelte be az első helyezettnek járó díjat és nyereményt. A lehetőségek közül a csapat egy hollandiai városlátogatást választott.

A péntek kora reggeli indulást követően az első út a löningen-i központba vezetett. A díjátadó ceremónián az export csapat tagjaival fogyaszthattunk el egy kellemes ebédet, majd azt követően a gyárlátogatás során betekintést nyerhettünk a központi gyártási folyamatokba is. A délutáni céges vendégeskedés után tovább folytattuk utunkat a holland főváros felé, Amszterdamba.

Az észak Velencéjének is nevezett város lélegzetelállító és nagyszerű élményt nyújtott minden kolléga számára. A szombati napunkat egy délelőtti városi kirándulással kezdtük, mely során idegenvezetőinknek köszönhetően sok érdekességet megtudhattunk a városról és lakóiról. A délutánt a Madame Tussauds-ban, majd a Heineken múzeumban folytattuk, ahol hírességek viaszbábuival és a holland sör készítésével ismerkedhettünk meg közelebbről.

A vasárnapi hazaindulást megelőzően még lehetőségünk nyílt a híres kanálisokon való hajókázásra– így egy rövid időre bár, de teljesen átérezhettük a holland életérzést.
Ahogy a mondás is tartja, jó társasággal és jó programokkal az idő is gyorsan repül, sajnos ez a hétvégére is igaz volt, de nagyszerű élményekkel és emlékekkel térhettünk haza, amiért hálásak vagyunk!


Köszönjük még egyszer a szervezést az anyavállalatnak és a német kollégáknak, akik végig kísértek minket az út alatt!


2019. június 19.