Modern house with large garden©

Szigetelés Remmers rendszergaranciával (RSG-vel)

Pince- és lábazati szigetelés a régi és új építésű épületekben

Építményszigetelés Remmers-minőségben

Csak akkor készíthetők kiváló minőségű, jól funkcionáló helyiségek a régi és új építmények pinceszintjén, ha fennáll a tartós nedvesség elleni védelem. Ehhez kiváló termékminőségre és a talajjal érintkező építményszigetelés hibátlan felhordására van szükség.

A Remmers RSG rendszergaranciával Ön hozzájut mindkettőhöz. A Remmers cég kiváló minőségű termékrendszereihez és a tanúsítvánnyal rendelkező RSG kivitelezők általi szakszerű felhordáshoz.

Ezen az internetes oldalon többet is megtudhat az MB 2K (Multi-Baudicht 2K) szigetelőtermékekkel történő lábazat- és pinceszigetelésről.

Tanúsított minőség

A Remmers szigetelőrendszerek teljesítőképességét neves intézetek alapos vizsgálatai bizonyítják. Így tudjuk a a legmagasabb minőséget tartósan biztosítani.

Tartósan száraz

Ki szeretné azt látni, hogy az újonnan épített pincéje pár év múlva újra elnedvesedik? Mi olyan száraz pincét garantálunk Önnek, melynek sokáig örülhet!

PLUSZ biztonság

A pincében a hibás szigetelések szélsőségesen sokba kerülhetnek. A TÜV arról számol be, hogy minden második pince esetében a hibás tervezés vagy kivitelezés miatt kerül sor reklamációra. Ha a pinceszigetelés kivitelezését RSG-re alkalmas termékekkel egy tanúsított RSG-szakcég végzi, Ön elkerülheti a kockázatot.

Évtizedek óta, évtizedekre.

Több kompetencia

Az RSG-partnerek rendszeres oktatásokon jutnak hozzá a szükséges know-how-hoz, hogy munkájuk során magas szintű minőséget biztosíthassanak. Így az RSG-pecsét a Remmers felépített rendszereinek alkalmazásában a tökéletes tervezés és kivitelezés minőségi jelzése. Az előnye: Abszolút biztonság, garancialevéllel és pecséttel garantálva.

Még jobb minőség

Projektjeinknél a Remmers MB 2K-val dolgozunk, mely az építményszigetelés csúcsinnovációja. Ez a termék gondoskodik a szigetelés hosszú élettartamáról, és így tartósan száraz pincét és falakat biztosít. Ezzel az All-in-One szigeteléssel Ön mindig biztonságban lehet: A háza szigetelt marad, mégpedig hosszú távon.

Nagyobb biztonság

Így a törvényesen előírt, 5 éves (BGB-szerződés), ill. 4 éves (VOB/B-szerződés) garanciaigényen felül további 5, ill. 6 éves garanciát nyújtunk az alkalmazott rendszerre. Az RSG* ennél dokumentált minőségi garanciát jelent. Ezen felül a teljes garanciális időszakban tanácsot adunk és támogatjuk Önt. Nagyobb biztonság az Ön otthona számára.

©

A száraz falak és pince zseniális építményszigetelése

A Remmers MB 2K mindig véd!

MB 2K – a Remmers cég innovatív, bitumenmentes reaktív szigetelése számos értéktöbbletet kínál. A nagyteljesítményű termék verhetetlen rugalmassága, UV-, fagy- és útsóállósága, valamint kiváló tapadó-húzószilárdsága révén gondoskodik a tartósan száraz pincéről és falakról. A reaktív kötőanyagrendszert úgy fejlesztették ki, hogy képes legyen az időjárástól függetlenül a lehető legrövidebb idő alatt száradni, teljes mértékben hálósodni, és közben a gumigranulátum-adalékkal extrém gyorsan reagálni. Ez időt és pénzt takarít meg az építkezésnél.

Szigetelés garanciával új és régi építésű házaknál

Az RSG szigetelés garanciális feltételei

Feliratkozás a hírlevélre

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük adja meg e-mail címét a feliratkozáshoz.

E-mail cím

Érdeklődés

A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Bármikor leiratkozhat a hírlevélről. Az erre vonatkozó linket minden hírlevelünkben megtalálja. Adatait harmadik félnek nem továbbítjuk az Ön engedélye nélkül.