©

Homlokzatok Remmers rendszergaranciával

10 évig záporbiztos homlokzatok

Nedvesség és zápor ellen

Biztos védelem a homlokzat számára

A homlokzat védelmére és javítására nincs univerzálisan szabadalmaztatott recept. A különböző építőanyagok különböző környezeti befolyásoknak vannak kitéve. Ezért a Remmers Funcosil termékrendszerei minden homlokzati problémára a megfelelő megoldást kínálják.

A Remmers termékekre és azoknak egy tanúsított RSG-partner általi kivitelezésére emellett 10 év garanciát kínálunk.

©

Víztaszító felületképzések

Biztosan és fenntarthatóan a nedvesség ellen

A téglából, mészhomoktéglából, műkőből vagy terméskőből készült nyers falazatú homlokzatok eredetileg nem rendelkeznek nedvesség elleni védelemmel. Zápor esetén a kapilláris vízfelvétel révén szivacshoz hasonlóan hatalmas mennyiségű vizet tudnak felvenni.

Ennek következménye:

  • A ház barátságtalanná válik
  • A fűtési költségek megnőnek
  • A homlokzat lassanként bezöldül
  • A téli fagyrepesztés miatt elkezdődik egy rongálódási folyamat
A hidrofobizáló impregnálás viszonylag egyszerű művelet, mely a nyers falazatot víztaszítóvá teszi, ez számos kármechanizmusra az egyetlen helyes válasz. Ezzel megóvható a homlokzat a károktól és egyidejűleg értékes energia takarítható meg. Az alaptermék az innovatív Funcosil homlokzati krém krémes állagú, új felhasználási előnyökkel és javított impregnáló tulajdonságokkal rendelkezik minden makro- vagy kapilláris pórusú porózus ásványi építőanyag számára.

Iszap állagú fugázóhabarcsok téglára

Tartósan záporbiztos fugák és homlokzatok

Tudta-e, hogy egy téglahomlokzat akár 20 %-ig is a fugák hálózatából áll? Ha az elkezd morzsolódni, a zápornak szabad útja van ahhoz, hogy a lakás barátságtalanná váljon, és a nedvesség miatt a fűtési költségek akár 50 %-kal is megemelkedhetnek. A Funcosil iszap állagú fugázóhabarcs téglára a tartósan záporbiztos homlokzat érdekében alkalmazott ésszerű eljárás. Elvében úgy működik, mint a csempézés utáni fugázás, és a téglahomlokzatot víztaszító felületté teszi. Alapvetően két elemből áll: az illesztés megújítása hidraulikusan keményedő hézag anyag bevezetésével és a homlokzat víztaszító befejezése hidrofób anyagokkal.

Az eredmény önmagáért beszél:

  • A felülettel egy síkban elhelyezkedő fugák és téglák, teljes mértékben élek nélkül
  • Az összes fuga erőzáró helyreállítása, mivel a vízlevezető zóna mélyen benyúlik a falazatba
  • A száraz homlokzatnak jobb a hőszigetelése
  • Akár 25 %-os idő- és költségmegtakarítás a kézi fugázáshoz képest

©