Következetes szolgáltatások

Hatékony és a legapróbb részletekig kidolgozott rendszermegoldások

hand-shake drawing©

Németország – valóban nincsenek itt megfelelő szolgáltatások?

Ez egyáltalán nem vonatkozik a Remmers vállalatra és a hatékony, a legapróbb részletekig kidolgozott rendszermegoldásaira a készházak építése területén.

A Remmers az ügyfelei számára mindig a megfelelően kenhető minőséget és további Aidol-termékeket kínál számtalan alkalmazási területen – az egyenletes felületi minőség és színtónus egyezősége érdekében az összeszerelés utáni kézi felhordás vagy a későbbi felújítás során.

Modern műszaki színvonalú keverőgépeink segítségével az egyedi színtónusú termékeket szállító egységünk mindig kész a színben összehangolt bevonatoló termékeket az adott készházat gyártó cég építtetője vagy annak beszállítója számára a lehető leggyorsabban rendelkezésre bocsátani.

A Remmers szolgáltató központokban a színkeverő szolgáltatásunk keretein belül igény szerint azonnal elérhető minden standard vagy egyedi, speciális színtónus vizes bázisú vagy oldószertartalmú minőségi termék.

Jelenleg Berlinben, Hamburgban, Heidelbergben, Münchenben és Löningben működtetünk Remmers szolgáltató központokat.

Az Önt megbízó építtető itt akár személyesen is megvásárolhatja a kívánt színtónust, vagy bármikor megrendelheti az építési műszaki leírásban megadott színtónust, amelyet csomagküldő szolgáltatásunk segítségével kiszállítunk.