Modern house concrete©

Készháziparág

Trendek és jövőbe mutató színválasztás

A mi ambíciónk – az Ön profitja!

A készházak tervezése területén döntő szerepe van a megfelelő színárnyalat kiválasztásának pl. a nyílászárókhoz és a profilfák felületéhez, hiszen ezen a területen sokkal hosszabb a potenciális élettartam, mint pl. a divatiparban. A színárnyalatok sokfélesége és a színvilág tudatos kialakítása döntő érv az értékesítés során.

A különböző építőelemek színe nemcsak az építmény külső dizájnját határozza meg nagymértékben, hanem a hangulatát is. A színtónus kialakítása során a világos-sötét, aktív-passzív és hideg-meleg színek között kell mérlegelni.

Pontosan ezért fontos, hogy az építtető számára az alkalmazott színtónus és a felhasznált fő hordozóanyag, a fa kiválasztása során a teljesítményleírásokban található szín megadásának döntő szerepe legyen.

Annak érdekében, hogy aktívan támogathassuk Önt a befektető építtető élettere színvilágának kialakításában, szeretnénk, ha profitálhatna ebből a számtalan részszempontból, amit a színárnyalatok kialakításakor figyelembe kell venni. Így valamennyi ügyfele igazán otthonosan és biztonságban érezheti magát az otthonában.

Célzott értékesítést támogató intézkedések a trendek követése és a jövőbe mutató színkialakítás, amely az Ön készházakhoz alkalmazott építészeti lehetőségeihez testre szabott és finoman hangolt. Azonban a termékeink minőségére és hosszú élettartamára vonatkozóan nem ismerünk kompromisszumot.

Készek vagyunk innovatív tanácsadási szolgáltatást nyújtani Önnek cége kollekciójának színkialakításával kapcsolatban, szorosan együttműködve az Ön építészeivel és dizájnereivel. A koncepciót szívesen egyeztetjük a cége beszállítóival is az építményein kialakított színtónusok tökéletes egyezésének biztosítása érdekében.

A különböző fafajtákból készült és különböző felhordási eljárást igénylő nem mérettartó, korlátozottan mérettartó és mérettartó építőelemekhez pontosan összehangolt rendszerösszetevőkre, érthető dokumentációra van szükség. Ezt kidolgozzuk Önnek a tökéletesen egymáshoz illesztett ipari és manuális bevonatrendszerek biztosítása érdekében.

Intenzív helyszíni támogatással, oktatással és a gyártási folyamatok folyamatos felügyeletével tudjuk garantálni, hogy Önnél és beszállítói üzemeiben is betartsák az Ön számára kialakított exkluzív színtónus-kollekciót.

Nálunk, a Remmersnél döntő szempont az Ön és a beszállítói közötti folyamatos párbeszéd, mert nem nyugszunk bele a „legmodernebb műszaki állapotba”, hanem a megfelelő időben megragadjuk és alkalmazzuk az új irányzatokat és trendeket, hogy az Ön és az Önt megbízó építtető igényeit teljes mértékben kielégítsük.

Olyan innovatív, személyre szabott támogatást nyújtunk Önnek, amelyet csak egy családi vállalkozás képes nyújtani: a statikai igénybevételnek kitett építőelemektől kezdve egészen az építtető által előírt kenhető minőségig, a minden releváns területet érintő oktatásokig és a saját laborjainkban történő folyamatos továbbfejlesztésekig.